IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни уроци: Изкуството на instagram връзките

16 юни 2018 12 00

Ариана Гранде, Пийт Дейвидсън, Приянка Чопра и Ник Джонас го направиха

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Напоследък звездите все по-често предпочитат сами да афишират връзките си в социалната мрежа, използвайки ги за допълнителен PR.

Безспорно знаменитостите вече са овладели хитрите тактики на тези мрежи и се справят и без помощта на своите имиджмейкъри. Да вземем малко уроци от тях, разглеждайки последните две изненадващи двойки – Адриана Гранде и Пийт Дейвидсън, както и Приянка Чопра и Ник Джонас – които използваха следните стратегии:

1. Срамежлив „лайк“ под снимки

Преди новината за отношенията и на двете двойки да избухне, влюбените знаменитости го играеха скромно и срамежливо. Дни преди източник да сподели, че Ариана и Пийт се срещат, двамата си бяха разменили по някой и друг лайк под снимки.

Връзката на Приянка и Ник стана публична в края на май, след като бяха уловени от папараци на среща, но може да се проследи, че те са „общували“ в Instagram с лайкове под различни постове още в началото на месеца.

2. Новината излиза – коментарите започват

След като медиите започват с догадките за съответната звездна връзка, участниците в нея подклаждат спекулациите с коментари. На 3 юни Чопра качи снимка как се смее с приятелки, докато яде бургери. Под нея Джонас остави и първия си коментар: „Ах, тази усмивка :)“.

Гранде бе по-пестелива и заложи на емотикони под постове на любимия си в Instagram.

3. Загатването

Преди да излезе първата официална снимка в мрежата на двойката, се пускат „кукички“. Пийт пусна видео в Instagram, във фона на което се виждаше женски крак. Феновете веднага започнаха да предполагат, че това е именно стъпалото на Гранде.

4. Официално в Instagram

Три дни след въпросното видео Пийт постна първото официално селфи с Гранде, позиращи с еднакви роби на Хари Потър. Постът бе с описанието: „Стаята на тайните беше отворена“. На следващия ден певицата пусна по-интимен кадър, в който вече не оставя съмнение, че двамата са заедно.

5. Официално „по улиците“

След медийната буря от спекулации, флиртове, коментари в Instagram, звездите вече се осмеляват да крачат по улиците ръка за ръка. Пийт и Ариана се появиха заедно на събитие на Кание Уест и дори бяха снимани момент преди да долепят устните си.

Приянка и Ник пък бодро крачеха из летището на Ню Йорк без да оставят и капка съмнение, че са двойка.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари