IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Перуански лукс на високо

11 септември 2012 08 00

Недалеч от Мачу Пикчу

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Хотелът е белязан със странни акценти, което го прави наистина автентично перуанско бижу. Гостите могат да релаксират в своите просторни вани с възглавници, пълни с изсушени билки от градините на хотела и придаващи уникален, екзотичен и успокояващ аромат. Palacio Nazarenas е създал свой собствен парфюм, който гостите могат да вземат със себе си, за да им напомня за престоя им в Андите.

Ако гостите се чувстват летаргично, могат да задават своите лични поръчки на иконом, който по цял ден да ги обслужва в стаите им и около басейна.

Всичките, 55 стаи в хотела са изключително луксозни и предлагат уникална гледка към планина „Аусангате" в Андите и квартал Сан Блас - един от най-живописните райони на Куско.

Освен това само на 112 километра се намира Мачу Пикчу – Изгубеният град на инките. Така че, ако планирате да идете да видите това магическо място, можете да отседнете преди това, или след това във този прекрасен хотел.

Вижте го в детайли в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари