IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къща в Юта вдъхновява с размер, красота и уют

27 ноември 2012 09 00

Дървено имение се превръща в мечта за зимните празници

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

У нас се броят на пръсти хората, държат еленски глави или само рога в домовете си. Най-малкото, защото те вървят с камина и в съзнанието на хората са кич или тотална липса на градски усет. Е, в Америка нещата стоят по различен начин. И еленските рога, мечите кожи и другите ловджийски трофеи са белег на лукс и висок социален статус.

В това за сетен път ни убеждава страхотната дървена „къщурка" в Deer Valley , Юта. Тя е закътана сред високите борове в планината и е един от най-уникалните частни имоти в щата.

Първото, което трябва да се отбележи за дома е, че той се простира на площ от 22 000 кв.м. Основният материал, който е използван за построяването му, са дървени трупи от района на парк „Иелоустоун". В този американски дом има 12 спални (две от които двуетажни), 16 бани, огромни коридорни пространства, фитнес център, библиотека, детски стаи за игра, обширен хол, 22 гаражни места, вътрешен басейн и куп други удобства.

Постройката върви с двор, който също е в размер на няколко хиляди квадратни метра. Наблизо няма друга вила, тъй като семейството собственик е държало на неприкосновеност на личния си живот. Така че на място като това принц Хари със сигурност можеше необезпокояван да играе гол не само билярд, а и други игри.

Местоположението на имота и неговото име е 5000 Royal Street и само по себе си подсказва, че е достойно за крале. Интериорът лъха на лукс, но едновременно с това излъчва и неподправен уют.

Помечтайте си да прекарате поне един уикенд на подобно място, като разгледат галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Тези хора изобщо не ( преди 11 години )
Нека си зададем само елементарния въпрос -За колко хора биха стигнала земята ,дърветата и дивеча ако всички хора имаха възможност да си направят такива къщи.Тук изобщо не се има в предвид ,че това е само един от имотите принадлежащи на този човек.Точно заради такива абсурдни разхитители и неравномерното разпределение и ползване на ресурсите природата на цялата Земя неминуемо ще се промени катастрофално и човешкия род ще изчезне.Зная например за семейства англичани у нас които всяка зима а и не само тогава ,изгарят планини от дърва защото за тях у нас те са евтини и палят печки и камини във всяка стая.Нашите гори изчезват ,хорицата мръзнат поради скъпия ток или едва си позволяват да си купят дърва (най-вече крадени от ***)и с това поощряват незаконната сеч а някакви разглезени чужденци унищожават планини от дърва без никакво пестене.Не съм расист но утре когато закъсаме за вода ,свлачищата вече станат неовладяеми и гладното и маргинализирано население започне да напада всичко за да се изхранва ,те ще се вдигнат с парите си а моя народ трябва да преживява в създадената от глупост и алчност пустиня.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар