IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добрите градове за пазаруване

26 ноември 2015 15 30

От Пето авеню в Ню Йорк до най-големия мол в света, ситуиран в Дубай

Токио; Снимка: travelchannel.com

Токио; Снимка: travelchannel.com

До Коледа остава по-малко от месец и с всеки изминал ден предпразничната треска се засилва все повече. Малките деца свързват Рождество Христово най-вече с добрия старец, който им носи подаръци.

Възрастните хора също не се отличават много. Все пак всички някога сме били деца, а и кой не обича да получава подаръци? Затова и традицията повелява, независимо от годините, всеки човек да се сдобие с подарък.

Едно от най-вълнуващите неща около празниците е именно пазаруването. Магазините са украсени с коледни лампички, чуват се коледни песни, а на витрините са залепени любимите надписи, съобщаващи за коледно намаление.

Шопингът навсякъде по света е приятно занимание, но на някои места той може да бъде направо вълнуващ. Милионни градове с прекрасни магазини и марки от световна величина. Какво по-хубаво от предколеден подарък за самите вас, а именно – пазаруване в някой от световните шопинг центрове?

Влезте в галерията и разгледайте кои са най-добрите градове в света за пазаруване.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари