IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Раят се намира в Тайланд

17 януари 2013 09 40

Остров Кох Самуи може да свали облаците на земята

Снимка: contemporist.com

Снимка: contemporist.com

Самият остров предлага много забавления и страхотен нощен живот. Има няколко големи нощни клубове и дискотеки - Green Mango, Reggae Pub, Bauhaus и Super Sub. Има и по-малки кръчми и барове по целия остров. Най-популярните напитки на Самуи са местните коктейли. Много известно забавление е също танцът на местните момичета, който се нарича Го Го, и който можете да видите по много от заведенията.

Храната не е за подценяване. Може да намерите ресторанти от различни националности, а повечето от местните ястия са с малайски, индонезийски или индийски произход. Типична храна за острова са осолени яйца и рамбутан. Любимите ястия на туристите включват Масаман (Индийско Къри), Каном Джин (оризови спагети в рибен къри сос), и пилешки биряни.

Не может да дойдете на такова място и да не се поглезите, така че възползвайте се от интересните процедури и масажи. Пробвайте по малко и от ветроходство, гмуркане и голф са само някои от нещата, с които може да се занимавате. Има най-различни организирани екскурзии, като някои от тях включват посещения на водопади, храмове, зоологическата градина, маймунския театър.

Сега обаче, се съсредоточете в Рая в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари