IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хотелът, който не трябва да пропускате

7 март 2013 07 40

Наистина ще останете впечатлени от визията и обслужването

Снимка: inspiredluxuryescapes.com

Снимка: inspiredluxuryescapes.com

Една от най-големите хотелски вериги, която може да си съперничи по блясък и лук с с „Хилтън" и „Кемписнки" е „Четири сезона". Красивите сгради на веригата се съобразяват с културата и традициите във всяка страна, в която се позиционират. А гостите им остават очаровани от интериора, обслужването и цялата атмосфера.

Сред най-впечатляващите хотели от линията „Четири сезона" е този в Шарм ел Шейх, на върха на Синайския полуостров. Сградите на комплекса се намират в близост до няколко плажа – Монтаза, Плажът на акулите и Рехана (Montazah Beach, Shark's Beach и Rehana Beach).

По външен вид хотелските вили и помещения напомнят на арабски дворец. Луксозните вили са разположени сред тръстики с изглед към Червено море или вътрешният двор, който е прочут със своята разкошна градина.

Хотелският комплекс е известен със своето СПА и прекрасни ресторанти, които предлагат кухня от цял свят. Обслужването по стаите е денонощно, а в лобито има коктейли, жива музика и традиционни египетски забавления.

СПА-отделението включва 13 стаи, в които се правят процедури като масажи, разкрасителни терапии за лице, различни терапии за тяло, йога. Сауна, парна баня и малки басейни с вряла вода са на разположение на гостите на мястото.

Има три външни басейна и тенис корт с осветление дори и за нощна игра. Бизнесмените могат спокойно да работят, тъй като в комплекса има седем заседателни зали и денонощен бизнесцентър.

Във всяка от 136-те стаи и 22-апартамента има телевизори, DVD плейъри, CD плейъри, телефони с гласова поща, мини бар и сейф. Те разполагат със самостоятелен балкон, който гледа към морето.

Баните са от мрамор и вътре можете да се поглезите като истински Цезар или Клеоптра.

Сега вижте това, което ви разказахме, в снимки в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари