IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стая със стъклен под за неповторимо изживяване в Бали

8 юни 2014 07 50

Уникалната по рода си хотелска стая е част от Bambu Indah в град Убуд

Снимка: Bambu Indah

Снимка: Bambu Indah

Екзотиката и красотата на морския свят привличат хиляди туристи, които всяка година се отправят към най-екзотичните кътчета на планетата. В края на миналата година Занзибар се сдоби с уникален хотел под вода. Такъв, разбира се, има и в мястото, синоним на лукса – Дубай.

На територията на далечния и красив остров Бали обаче човек може да отседне в една от най-впечатляващите спални, построявани някога. Тя е част от хотела Bambu Indah, който се намира в град Убуд.

Единствената по рода си стая има стъклен под, който разкрива зашеметяваща подводна панорама. От комфорта на собственото си легло, посетителите на хотела, могат да прекарат часове, взирайки се ярките сини води на езерото и наслаждавайки се на неповторимата гледка.

Къщичката е самостоятелна, има открит душ, собствена веранда и изобилие от естествена светлина. Нейният дизайн е по-скоро традиционно-екзотичен, отколкото луксозен. Въпреки това хотелът предлага всички необходими удобства на своите гости като климатик и безжичен интернет.

Посетете нашата галерия и разгледайте уникалната и екзотична стая със стъклен под в Бали.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари