IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новият луксозен хотел на фамилия Ферагамо

12 юли 2014 08 50

Намира се във Флоренция

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Новият луксозен хотел „Portrait Firenze“ се намира във Флоренция, Италия и е собственост на модната фамилия Ферагамо (Ferragamo). Намира се по протежение на Понте Векио (покрит мост над река Арно), като е проектиран от флорентинския архитект Мишел Бонан, който е работил и по други имоти на известното семейство.

Разточителният стил на хотела цели той да бъде описван като „аристократичен“. Главното вдъхновение за архитекта е било да създаде едно елегантно пространство на безвремието, в което да се усеща хармония с бита и блясъка на Флоренция.

Хотелът разполага с 34 апартамента, студия и мезонети като във всички дизайнът е изтънчен и бляскав. Всяка стая е перфектно оборудвана с какво ли не (питиета, лека храна, IPAD, DVD с библиотека и т. н.).

Освен това стаите са с баснословни размери, имат огромни легла, а тоалетните принадлежности в банята са подписани, разбира се, от Salvatore Ferragamo. Хотелът предлага красив изглед към най-хубавата част на града и реката, пише сайтът adelto.co.uk.

Вижте снимките на хотела в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари