IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ники Бийч – плажен лукс в Марбея

29 юли 2014 08 00

Най-новото и актуално място в курорта

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

През лятото туристите се насочват главно към топли места, където могат да се насладят на хубаво време, плаж и море. Испания е една от предпочитаните дестинации в Европа заради своите прекрасни морски курорти. Безспорно Марбея е един от тях.

Градът, който се намира на средиземноморското крайбрежие е любимо място на богати и известни личности, както и на по-заможни европейци. Курортът предлага голям избор от луксозни хотели и ресторанти, но новото и особено актуално място в Марбея, е Ники Бийч (Nikki Beach).

Страхотният плажен клуб отваря врати отново, след като половин година бе ремонтиран. Новата му визия може да се определи като истинска плажна приказка в бяло – съчетание между елегантност, лукс и плажен стил. Ники Бийч изненадва не само с нова луксозна визия, но и с ново атрактивно меню за хранене.

Новото меню е вдъхновено от различните локации на Ники Бийч по света (такива плажни клубове има още на Сен Тропе, Ибиза, Пукет и други). В ресторанта се предлагат също така най-добрите видове шампанско, както и обширен списък с коктейли.

Ники Бийч е разположен на един от най-зашеметяващите бели пясъчни плажове на Марбея и предлага идиличен изглед към морето. Жива музика и диджеи ще забавляват гостите през целия летен сезон, пише Adelto.

Влезте в нашата галерия и разгледайте обновения плажен клуб Ники Бийч.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )