IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камбоджа – новата уелнес дестинация

19 август 2014 08 00

Страхотен хотел предлага спокойствие и фитнес предизвикателства

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Напоследък все по-популярни стават хотелите, които предлагат нещо повече от просто уютна стая с хубава гледка. Хотел Belmond La Résidence d'Angkor в Камбоджа е най-новата уелнес дестинация, където можете да се насладите на спокойствие, йога практики и фитнес предизвикателства.

Страхотният хотел се намира в провинция Сием Реап в азиатската държава. Неговите посетители имат уникалната възможност да тренират сред древни храмове, да се хранят със здравословна гурме кухня и да практикуват йога.

Луксозният Belmond La Résidence d'Angkor е построен в кхмерски стил и е разположен на спокойно място на брега до река. В непосредствена близост се намира световноизвестният комплекс Ангкор.


Идеята на хотела е престоят там да бъде предизвикателство, но не стресиращо, а точно обратното. Камбоджанският оазис е място, където посетителите могат да релаксират и да се погрижат за своето физическо и духовно здраве.

Всичко започва с благословия от местен монах. Всяка сутрин фитнес треньор води спортните сесии, провеждащи се в храмове, в близост до исторически съкровища. Гостите на хотела могат да си почиват в градината му или да плуват в соления басейн.

Влезте в галерията ни и разгледайте отблизо Belmond La Résidence d'Angkor в Камбоджа.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )