IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луксозни оазиси в планината

29 август 2014 09 55

От Америка, през Африка и Европа до Азия

Снимка: Zighy Bay

Снимка: Zighy Bay

Колкото и да не ни се иска, лятото вече отминава. Обикновено по това време на годината хората, които вече са се наситили на плажа и морето, търсят магията на планината. Разбира се, зимата е основното време, в което туристите се насочват към планинските курорти, макар че планината е подходяща за посещения по всяко време на годината.

Едва ли има някой човек, който би отказал да почива в някой луксозен планински оазис, разположен в Америка, Африка или Азия. На тези три континента се позиционират някои от най-страхотните хотели, разположени в планински части. Разбира се, Европа също предлага голямо разнообразие от хотели, но винаги е по-вълнуващо, когато си далече от дома.


Хотел Six Senses Zighy Bay, намиращ се на северния полуостров Мусандам в Оман, може да ви очарова още от пръв поглед. Той е позиционирам между планина и широк пясъчен плаж. Освен това хотелът предлага 82 вили в омански стил, които имат изключителна гледка към заобикалящите ги природни красоти.

Влезте в нашата галерия и разгледайте кои са останалите луксозни оазиси в планината.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

вики ( преди 9 години )
хубави места, но кой може да си ги позволи?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар