IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Интригуващият американски Запад

12 септември 2014 07 50

Комбинация между красива природа и спокойствие

Снимка: Huntsman Springs

Снимка: Huntsman Springs

В САЩ има много места, които са популярни туристически дестинации. Повечето от тях са мегаполисни градове като Ню Йорк, Ел Ей, Лас Вегас, Маями и т. н. Разбира се, природата на Америка също не бива да бъде пренебрегвана. Достатъчно е само да споменем Ниагарския водопад и Гранд каньон.

Още ненапълно опознатата долина Титон (Teton) в Айдахо също се очертава като туристическа дестинация от световна класа. Тя предлага прекрасна природа и спокойствие, благодарение на което може да се насладите на най-малките красиви природни детайли.

Огромният ризорт и природен резерват Хънтсман Спрингс се намира в американската долина и е разположен в близост до известния ски курорт Jackson Hole. След кратко разстояние с кола лесно се стига и до Националния парк Йелоустоун в северозападната част на Америка.

Хънтсман Спрингс е разработен от Джон Хънтсман, един от най-големите филантропи в САЩ, като всички печалби се даряват за изследване на раковите заболявания. Резерватът има своите почитатели дори сред звездите като например Харисън Форд и Сандра Бълок, които живеят в района.

Централната част от ризорта включва голф игрище, луксозен спа център, класове по йога и холистично хранене и други. Гостите на Хънтсман Спрингс могат да отседнат в луксозни вили с просторни гледки към природните красоти.

Влезте в нашата галерия и разгледайте една малка част от интригуващия американски Запад.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Натали ( преди 9 години )
Не се казва "ризорт", а курорт!!!Защо не научите български?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар