IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо трябва да отидете на аюрведа почивка

22 октомври 2014 07 30

Няколко причини, които ще ви убедят

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

3. Аюрведа предлага силно индивидуален подход към всеки човек и оценка на неговите специфични нужди. Прави се индивидуален план за лечение.

4. Тя може да лекува широк спектър от заболявания от акне до диабет – напълно естествено.

5. Аюрведа е предпочитан метод за лечение от звезди като Джулия Робъртс, Гуинет Полтроу, Дженифър Анистън, Мадона и Кайли Миноуг.

6. Храната по време на подобна почивка е различна за всеки човек, вкусна е и много здравословна.

7. Аюрведа е перфектна превантивна мярка срещу болестите, тъй като засилва имунната система и вашия организъм.

8. С помощта на аюрведа може да научите повече за растенията, билките и техния ефект върху тялото ви.

9. Аюрведа почивката се характеризира не само с положителен ефект от лечението, но също така и с приятни моменти – масажи с топли масла са сред най-релаксиращите преживявания, които бихте могли да имате.

Снимка: adelto.co.uk

10. Хората, посветени на аюрведа, смятат, че това е начин да пречистят тялото си, да се подмладят и да се заредят за цяла година напред.

Един от най-добрите центрове за аюрведа е Barberyn Ayurveda Resorts в Шри Ланка. Той е един от първите курорти, започнали да предлагат традиционна аюрведа на западните си посетители. В Европа и по-точно в Австрия пък се намира Ayurveda Resort Sonnhof. Той е разположен на високо плато с изглед към алпийската величествена панорама на планината Кайзер. Там може да изпитате силата на индийската медицинска наука и да се радвате на добро здраве, красота, баланс и високо качество на живот.

А сега влезте в нашата галерия и разгледайте какво ви очаква, ако отидете на аюрведа почивка.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари