IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Екскурзия до Антарктида с луксозна яхта

23 октомври 2014 10 30

Едно неповторимо преживяване

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

За много от нас седмият континент е истинско предизвикателство и изпитание на човешката издръжливост, тъй като само най-големите авантюристи решават да се изправят срещу наистина негостоприемните условия в Антарктида. Тези от тях, които се осмелят обаче, виждат красота, с която много малко хора по света са се сблъсквали.

Базирайки се на своето успешно сътрудничество по-рано тази година, компаниите Freeborn и EYOS expeditions са стартирали уникалните по рода си екскурзии с частен самолет и луксозна яхта в Антарктида. Проспектът на пътуването до най-отдалечения континент на планетата определено има с какво да впечатли.

72-метровата яхта Enigma XK пък ще бъде дом на 12 ентусиасти, решили да предприемат подобно приключение. Плавателният съд разполага с редица удобства, които да осигурят нужния комфорт на гостите, които са отпътували далече, за да се насладят на зрелищните антарктически пейзажи. На борда на яхтата има фитнес, фризьорски салон и масажист.

Пътуването започва със самолет от Ню Йорк до Пунта Аренас. След една нощ в хотел в чилийския град се лети до Антарктида. Каца се на остров „Кинг Джордж“ и оттам авантюристите-щастливци се качват на луксозната яхта.

Влезте в нашата галерия и се докоснете до част от това магическо изживяване – екскурзия до седмия континент.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари