IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Малдивите отново изкушават

30 октомври 2014 09 01

Райска красота, спокойствие и лукс

Снимка: Naladhu Maldives

Снимка: Naladhu Maldives

Сами по себе си Малдивите са достатъчно примамливо място за хиляди туристи от целия свят. Истината е, че тази неповторима природна красота и впечатляваща атмосфера са най-подходящи да се споделят с любимия човек. Освен заради райските острови, почивката на една влюбена двойка ще бъде още по-приказна, ако двамата са отседнали на правилното място.

Нова резиденция в Наладху (Naladhu) предлага изключителен лукс за тези, които ценят неприкосновеността на личния живот, изтънчеността и чара на отминалите времена. Тя е част от бутиков хотел, предлагащ невероятни условия – гаранция за една незабравима почивка.

Впечатляваща резбована дървена порта посреща гостите на новата резиденция и разкрива 600 квадратни метра разкош – тераса за хранене на открито, басейн с големина 95 квадратни метра и място за плаж. Резиденцията разполага с иконом и разбира се, винаги добре зареден килер.

На горния етаж се разполага огромната спалня, всекидневната и тераса с изглед към лазурния океан. Жилищното пространство е просторно и с модерен дизайн, който няма как да не впечатли и най-взискателния гост.

Наладху означава „красив остров“ и е дом на изключителна колекция от 19 къщи, кръстени на малдивски растения. Новата резиденция се нарича Finifenma или в превод „роза“. А сега посетете нашата галерия и вижте кое е най-актуалното място, където да прекарате почивката си на Малдивите.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари