IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Една по-различна почивка в Исландия

5 февруари 2015 14 01

Луксозен хотел предлага спа процедури с вулканична пепел

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Исландия със сигурност не е една от най-популярните туристически дестинации. Все пак тя не е красив далечен остров с бели пясъци или пък екзотична държава с пленителна история и култура.

Въпреки това Исландия има какво да предложи на желаещите да прекарат почивката си именно на нейната територия.

Луксозният хотел ION например, се намира в подножието на връх Hengill до Националния парк Thingvellir – на разстояние от всички конкуриращи се с него хотели.

До него се стига само след час път от исландската столица Рейкявик, а авангардният му дизайн няма как да не направи впечатление. Друго, с което хотелът се отличава е фактът, че той е разположен в подножието на огромен вулкан.

Освен това той е заобиколен от множество горещи извори, както и се намира в непосредствена близост до най-голямото езеро в Исландия. В ION има 46 стаи, както и шикозен спа център с открита геотермална хидромасажна вана, дълга цели 10 метра.

Луксозният ресторант към хотела предлага вкусна традиционна храна. Дейностите, с които може да се забавлявате по време на престоя си в Исландия пък са много: плуване в горещи извори, гмуркане в езерото Silfra, риболов, конна езда, каяк, офроуд, ледникови обиколки и рафтинг.

Посетете нашата галерия и разгледайте прекрасния хотел ION в Исландия, в който определено няма да скучаете.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари