IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приказка в саваната

25 февруари 2015 13 02

Уникален хотел в Южна Африка

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Ако искате да се потопите в духа на Африка и да станете герой от красива приказка в саваната, значи хотелът Shambala Private Game Reserve е идеалното място за вас.

Той е разположен на 120 квадратни километра в живописния район на планината Уотърберг, провинция Лимпопо в Южна Африка.

Хотелът е много подходящо място за почивка за младоженци, двойки и специални туристи, които искат както да са заобиколени от лукс, така и да станат част от естествената среда около себе си. Гостите на Shambala могат да се насладят на сафари със слонове или пък да си направят тих пикник на брега на реката, която преминава през територията на хотела.

Луксозното място за отдих се намира само на два часа и половина път с кола северно от Йоханесбург и е дом на голямо разнообразие от диви животни, включително и Голямата петорка (лъв, слон, бивол, леопард и носорог).

Лоджовете представляват осем луксозни вили със самостоятелни външен и вътрешен душ, и вана. Те са обзаведени в традиционен елегантен африкански стил с елементи от френския дизайн. Всеки лодж разполага и с личен иконом, който да се грижи за нуждите на гостите. Хотелът разполага също така със специален спа център.

Влезте в нашата галерия и се потопете в една африканска приказка сред саваната.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари