IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На път според зодиакалния знак

3 март 2015 07 20

Къде трябва да идете на почивка според вашата зодия?

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Астрологията може да ни каже много за нашите нагласи и общи предпочитания. Ако се чудите накъде да поемете при следващата си почивка, може да се позовете на своя зодиакален знак и наистина ще прекарате незабравимо и вълнуващо.

Не всеки човек обича да обикаля забележителности, не всеки обича да релаксира по плажове и спа курорти, не всеки обича авантюрите и приключенията и т. н

Ето и къде трябва да пътувате следващия път, ако решите да се съобразите със зодията си:

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирозите са стабилни и предани хора, но не са доверчиви и спонтанни. Те обичат да планират добре своите ваканции и да се придържат към тези планове.

Следователно, за тях подходяща почивка е в някой голям, интересен, но и спокоен град. Например, столиците Стокхолм, Брюксел, Вашингтон, Дъблин са идеални за Козирозите. В тези градове те ще могат да се чувстват сигурни, но и ще могат да видят достатъчно много интересни забележителности.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Тези хора имат богато въображение и приключенски дух, така че те винаги са готови за безстрашно пътешествие до края на света. За тях ще е доста интересно да видят съкровищата на екзотични страни като Перу, Уругвай и др. Водолеите ще се влюбят в южноамериканската култура, която е някак нестандартна и непокорна.

Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите са много адаптивни, състрадателни и чувствителни хора. Те имат по-спокоен, почти мързелив подход към живота, като предпочитат да избягат от реалността, когато могат. Затова биха отишли с удоволствие на екзотичен круиз из топлите морета.

Овен (20 март – 19 април)

Те са най-откровените и смели хора в зодиака и за тях би било интересно да посетят страна като Русия или впечатляващ град като Москва, тъй като в тази страна е пълно с хора като тях, а именно – лидери. Хората от зодия Овен са независими оптимисти и обичат да поемат рискове.

Телец (20 април – 20 май)

Те са материалисти, които обичат да живеят луксозно и затова за тях най-подходяща е екстравагантна ваканция на плажа на Сейнт Бартс или на крайбрежието на Амалфи. Телците са малко по-мързеливи и обичат ваканциите им да са безгрижни и спокойни, а не свързани с твърде много ходене, пътуване, някакъв вид умора или риск.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Тези хора са импулсивни и любопитни. Те са и супер спонтанни, което ги кара да се скитат из света, когато могат. За тях най-идеални са ваканциите без план и точен маршрут. Например да обикалят Испания от град на град, като навсякъде да остават колкото им харесва или докато не им омръзне.

Рак (21 юни – 22 юли)

Тези хора се нуждаят от постоянна подкрепа и внимание и ценят сигурността и комфорта. Те биха се чувствали най-добре на спа/холистична почивка, където да могат да релаксират спокойно и в същото време да се погрижат за здравето си – и физическото, и духовното.

Лъв (23 юли – 22 август)

Лъвовете обичат блясъка и знаят как да се радват на живота. Тяхното разбиране за лукс, означава, че трябва да се отправят на някое пищно и космополитно място като Дубай, Маями, Лас Вегас или в краен случай Лондон. Те нямат нищо против да са част от тълпата на шумна и много посещавана туристическа дестинация.

Дева (24 август – 22 септември)

Девите са изследователи. Те обичат да анализират фактите, да наблюдават света около себе си и да организират всичко. Те не са много адаптивни по природа и се изнервят, ако нещо в плана им се обърка. Затова те предпочитат да разглеждат места с много забележителности като Рим или малко по-приключенски, като Мароко, където могат да научат много нови неща (за историята и културата).

Везни (23 септември – 22 октомври)

Това са интелигентни хора, които не обичат да пътуват сами. Те имат широк спектър от хобита, но имат слабост и към лукса. Обикновено Везните харесват пътуванията до гръцките острови, например Миконос, защото там намират добър баланс между лукс и приключение.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионите са много независими хора, които обичат да контролират всичко около себе си. Те са динамични натури и обичат предизвикателствата. За тях най-подходящата дестинация е екскурзия сред природата (но не на море), а на ски или на къмпинг в планината. Те са екстремни, самостоятелни и изобретателни, което означава, че биха се радвали да са на уединено място в гората, например – никога няма да се загубят или да се уплашат от самотата.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Те са любопитни и нервни хора, които могат да бъдат безразсъдни и дори безотговорни. Най-големият техен страх е да не им е скучно. Затова те трябва да идат на място като Истанбул или Израел, където да имат възможност за приключения и открития.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
За тази година по *** статия не съм чел
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Mary An ( преди 9 години )
Добре е, когато пишете подобни "статии" да се позовавате на източници. Има информация по темата, а също така и професионалисти, с които да се консултирате!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Апостол Апостолов ( преди 9 години )
vhnn ( преди 9 години )