IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кътче на спокойствието в Коста Рика

23 март 2015 04 38

Хотелът, в който може да се поглезите

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Миналата година Коста Рика се нареди на първо място в класацията на десетте най-щастливи страни в света.

Ето защо, ако имате нужда да „заредите батериите“ и да почувствате истинско щастие – помислете си за почивка именно на това прекрасно южноамериканско местенце.

Ако пък освен положителни емоции, търсите и спокойствие, имаме идеалното предложение за вас. Хотел Asclepios Wellness & Healing Retreat се намира в Алахуела – една от седемте провинции в Коста Рика.

Той предлага на своите гости само 12 светли и просторни стаи, както и разнообразни терапии, съчетаващи медицински традиции от различни краища на света.

Щастливците, отседнали в уелнес хотела в Коста Рика могат да се радват и на йонизиран плувен басейн, фитнес център и специален кът за йога и медитация.

Луксозният оазис на спокойствието предлага още професионално консултиране относно хранителния режим на гостите спрямо тяхната кръвна група. Храната пък се приготвя в биоресторанта към хотела.

Специален екип от висококвалифицирани спа терапевти и холистични лекари от цял свят също могат да бъдат в помощ на желаещите да се възползват от техните услуги. Не на последно място – хотелът предлага разнообразни програми за отслабване и такива, борещи се със стреса.

В нашата галерия може да надникнете в едно истинско идеалистично кътче на спокойствието в Коста Рика.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари