IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Плажно бягство на Rappongi

29 юли 2015 11 19

Поглезете сетивата си

Снимка: Rappongi

Снимка: Rappongi

Лятото определено е време за море. Едва ли нещо може да ви охлади по-приятно от солената морска вода и лекия бриз, гарнирани с вкусни, студени коктейли.

Именно защото летният сезон предразполага за почивка някъде по нашето Черноморие, всяка година Варна се превръща в притегателна точка за много български и чуждестранни туристи.

Ако и вие сте сред избралите да прекарат почивните си дни в морската столица на България, задължително трябва да посетите ресторанта и плажа Rappongi, разположени на крайбрежната алея във Варна.

Там ви очаква една уникална концепция, емблематична със своята палмова гора на метри от вълните! В нея се сгушени огромни плажни легла с пухкави възглавници, шарена сянка и летен бар с разнообразни предложения.

Плажното парти гарантира, че определено има причина да дочакате залеза там, а музикалният микс, събрал най-актуалните хитове на лятото, е още нещо, което ще ви спечели!

Сламените чадъри с дървените шезлонги, до които ви отвеждат тикови пътечки, са за любителите на трайния и равномерен тен. А шатрите... е, това е истинско отношение към думата релакс!

Rappongi предлага и спортна зона, оборудвана с фитнес площадка, душове и две огромни игрища за плажен волейбол и тенис.

Кулинарните изкушения на ресторанта също заслужават вашето внимание! Те са част от прецизно селектирано сезонно меню и се приготвят на момента на тепаняки, барбекю или на суши бара. Разнообразие от свежи салати, апетитни предястия, морски дарове, пресни риби и меса – това е вкусът на лятото!

Може да се убедите в това всеки ден от седмицата между 07:00 и 02:00 часа.

Посетете нашата галерия и разгледайте само малка част от изкушенията, които Rappongi предлага. Насладете им се!

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
ами всичко много хубаво, но не споменават факта че там водата е най-замърсена поради канала който се излива в близост и всяко година преди сезона пробите които се взимат от морската вода там са най-лоши..........
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар