IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Усетете уюта на морето в The Bay

31 юли 2015 11 20

Ресторантът, който ще ви очарова

Снимка: The Bay

Снимка: The Bay

Летните дни и нощи са едни от най-специалните в живота на всеки човек. Топлите месеци са време за почивка, приятни емоции и весела компания.

Именно с приятели или пък с любимия човек може да посетите ресторант The Bay, който е вдъхновен от морето и слънцето.

Ще го откриете в спокойствието на малкия залив в курортен комплекс Св. Св. Константин и Елена. На самия бряг – очакващ изгрева и изпращащ залеза. Ще останете очаровани – не се съмнявайте!

Един от плюсовете на заведението е неговата достъпност не само по суша, но и по вода. Може да останете за обяд и за вечеря ориенталското барбекю се пали рано, а ароматите и вкусовете представят най-апетитното от средиземноморската кухня.

Рибата е прясна, морските дарове са в изобилие, а виното е винаги подходящото! Със сигурност ще ви отива с коктейл в ръка, а плътността на сянката е по желание.

Заради прохладата на каменните сепарета, уюта на лаундж-бара и живописния плаж няма да искате нито да си тръгнете, нито да отплавате!

А и все пак би било незабравимо да видите как небето целува морето! Това е заливът. The Bay!

Резервации може да правите на телефонен номер: +359 887 003 003, а на +359 889 506 898 ще се свържете с джет-такси. The Bay – fish & bbq работи между 12:00 и 00:00 часа, а The Bay – bar & beach от 08:00 до 02:00 часа.

Влезте в галерията ни и разгледайте едно неповторимо и магично място в Св. Св. Константин и Елена – The Bay.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

georgipetrov.47@abv. ( преди 3 години )
Здравейте ! Работи ли ресторанта и може ли да ми изпратите примерен куверт за едно семейно тържество от 12 човека ? Благодаря !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар