IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джаз, пясък, коктейли. И това ако не е идилия

30 юни 2009 14 30

Перфектното място, което събужда животинските ни инстинкти и ни кара да... мъркаме доволно

Пълен морски релакс с тих джаз и ситен пясък. Ммм... Снимки: Dreamstime, Cabana

Пълен морски релакс с тих джаз и ситен пясък. Ммм... Снимки: Dreamstime, Cabana

Една част на Тялото по това време на годината влиза изцяло в кожата на своята зодия и може да бъде оприличена само на едно животно – на лъвица.

С изящна фигура и грациозна походка тя е готова да се примъкне на най-пясъчното и горещо място край морския бряг и да се припичам в продължение на часове.

Е, когато й стане наистина горещо с царствени подскоци тя се оттегля на прохладно под някой чадър, но ужасно държи на комфорта си. И на освежаващото питие.

Ако добавим към всичко това ситен бял пясък, морски дъх и щипка лек джаз, получаваме идеалното място за релакс.

Има много приятни кътчета по нашето Черноморие, които са далеч от бетонно-стъклените масиви (или поне така изглеждат) и отговарят на горното описание.

Единствено подходящата музика липсва в повечето случаи, но наскоро открихме оазисът, който напълно олицетворява аристократичните ни изисквания.

Достатъчно комфортно, спокойно и арт, това място сега е в Галерията ни. Бутончето, което почти ухае на плажно масло, ще ви заведе точно там.

Само бъдете готови за бяло разпускане, слънце и много коктейли.

КоментариКоментари