IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво бихте предпочели: по-висок IQ или по-големи гърди?

12 април 2012 11 40

Вижте какво смятат младите жени в едно проучване

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Кое бихте избрали – по-висок коефициент за интелигентност или по-големи гърди? В едно проучване на Обединеното Кралство една трета от жените на възраст между 18 и 25 са отговорили, че предпочитат по-големи гърди.

Отговорът на интервюираните жени очевидно има общо с тяхната представа за това какво е по-важно за мъжете – 57% от младите жени вярват, че силният пол e по-заинтересован от големите гърди, отколкото от интелигентността на нежния пол.

Друго обяснение на тези резултати е, че все още мъжете печелят повече пари от жените, дори когато заемат една и съща позиция и имат еднаква квалификация и опит. В САЩ статистиката сочи, че за всеки един долар спечелен от мъж, жена на същата позиция взима 80-90 цента. А според някои проучвания жените с по-голям бюст имат по-голям доход от своите конкурентки с по-малки гърди.

Но дали може така лесно да се определи как ще изглежда животът ти, ако имаш по-голям бюст, но по-малко IQ? В крайна сметка интелигентността е много по-определяща за личността на жената, интересите й, харизмата й, отколкото размера на гърдите. Какво смятате вие?

Автор на статията:
Мария Димитрова

КоментариКоментари

WybOAvleNbNeTNidPc ( преди 11 години )
( преди 11 години )
Както се казваше в една шега: Роди ме мамо, ***, аз сама ще си се изруся, та и тука така, само че вме сто изруся ще си сложа силикон. Момичета, външният вид е до време, интелектът е вечен! На 20 може и да е супер важно да си с размер 90 D, ама на 50 вече никой няма да гледа този размер, а какво имаш в главата. Така, че мислете му от сега. За мен образованието и интелекта са по-важни, ама... това си е лично мнение.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
MM ( преди 11 години )
di ( преди 11 години )
Emil ( преди 11 години )
Всеки вика, че иска да е умен, ама всички си правят цици, никой не се записва в бибилиотеката. Ама мъжете сме си виновни - обичаме да мачкаме, а не да разговаряме. Аз за това мойта я избрах умна с малки гърди, да ми е мирна главата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
Големите гърди са грозни, и въобще не ме привличат. Разбира се, че яредпочитам да имам до себе си, колкото се може по-умна жена!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
Напротив,Юли,има много по-грозни неща:биреното шкембе и виснали космати мъжки гърди,например.Защото ако женският бюст увисва под силата на бременности и кърмене,той може да се подкрепи от сутиен.Шкембето с какво ще прикриеш?По темата:на малки години жената има нужда да се убеди,че я харесват,и пъчи сутиена с подплънките.Ако не се развие в човек,обаче,ще си остане една крава,която всеки може да прибере за една нощ,а на сутринта бърза да разкара.Която я устройва това-ок,другите си търсим по-добро.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Юли ( преди 11 години )
Нищо по-грозно няма от увиснали изкуствени гърди. И нищо по-хубаво от естественото украшение мили жени, та вие не сте крави.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rtwww ( преди 11 години )
A i vse pak kato 6te se jenq, 6te izbera jena, koqto moje da misli i da gradim byde6teto si zaedno i da ni byde po lek jivota, a ne za 4ift cici, koito sled 5-10 godini 6te stavat za ni6to...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rtwww ( преди 11 години )
teq 1/3 gi marzi da mislqt i da si naduqt gyrdite i da hodqt posle da se e*at, 6ot e po-lesno...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар