IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Детство мое, вкусно и вълшебно

1 юни 2012 05 00

На днешния празник на децата ви поздравяваме с тези торти с фантастичен дизайн!

Снимка: thewondrous.com

Снимка: thewondrous.com

В една от най-обичаните български, детски песнички се пее: „Детство мое, реално и вълшебно, детство мое, така си ми потребно. Все се мъча света да обърна, яхнал пръчка при тебе да се върна."

Е, за съжаление това не е възможно и колкото повече ни се иска да върнем времето назад, то като че ли се забързва още по-яростно. Да, но не може всеки от нас да не е запазил частица от детския пламък в сърцето си, от спомена за веселите игри, за пакостите, за безгрижно ежедневие, за наивните мечти....

Спомнете си ги. Поне на днешния ден се поспрете, усмихнете се, направете някоя беля, обърнете внимание на незначителните за възрастните мравки по паважа, погледнете света отдолу нагоре, събудете детското си аз.... или просто погледнете в очите на своите собствени деца.

Чрез тях ще си припомните какви сте били самите вие, когато сте били малки. Спомнете си текста на една друга култова детска песеничка: „А днес моят собствен наследник извършва геройски бели. Не съм се изгубил безследно щом той ме повтаря, нали?"


Снимка: thewondrous.com

Поздравяваме ви с днешния празник и понеже човешкото творчество няма граници решихме да ви направим една вкусна изненада. Ежедневно виждаме, необичайни, красиви творения на артисти от цял свят, но тези произведения са по-различни с това, че радват окото само, докато не се появи ножът, който да ги разреже на сладки парчета.

Снимка: thewondrous.com

Тортите често се използват, за да се отпразнуват специални поводи, като сватби, рождени дни и други забележителни събития в човешкия живот. За това може би и техният уникален и атрактивен дизайн става все по-важен и по-търсен от хората.

Снимка: thewondrous.com

Тортите с уникален дизайн са почти като произведение на изкуството, което може да вдъхнови дори и порасналите деца, отдавна отвикнали да духат свещи.

Снимка: thewondrous.com

Разгледайте и другите вдъхновяващи торти в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари