IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо мъжете имат нужда от други мъже

20 юли 2012 06 40

Не в леглото, а за компания

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Животът без приятели е немислим. За някои приятелите са по-ценни и важни дори от собствените им половинки. Често най-добрите приятелства се създават между хора от един и съши пол. Голяма рядкост е да има силно и „чисто" приятелство между мъж и жена, поради факта, че рано или късно единият се влюбва в другия, било то и за определен период от време.

Жените са по-бъбриви, по-обстоятелствени и обожават да пазаруват заедно. Защо мъжете обаче са готови да се борят със зъби и нокти , за да запазят своите мъжки вечери? Има ли нещо повече от пиенето на бира, разговорите за мацки и футбол?

Ето и няколко причини защо мъжете се нуждаят от своите приятели в мъжки пол:

1. Мъжете имат нужда от мъже, с които да поклюкарят.

Да, правилно прочетохте да „поклюкарят". Това може да бъде за живота на някой общ познат, но най-често е за работата и по-точно за йерархическите отношения в нея.

Най-хубавото е, че мъжете умеят да пазят тайна, доста по-умело от жените. Устните им са като залепени, особено, ако се касае за нещо сериозно. Ще мълчат до гроб!

Повечето от техните общи приказки са преценени внимателно и дори в случай да излязат под някаква форма извън кръга, веднага има как да им се противодейства.

2. Мъжете могат да бъдат СЕБЕ СИ в компанията на други мъже.

Питайте, който и да е мъж и той ще ви отвърне, че в момента, в който някоя жена влезе в стаята, той се променя. В това, разбира се, няма нищо лошо. Но понякога и силният пол има нужда да не се съобразява и да отпуши напрежението по свой начин, без да бъде изгледан на криво, смъмрен или дори обиден, Плюене, оригване, псуване и куп други неща са присъщи на мъжете. Това автоматично не ги прави простаци. Много зависи в каква обстановка се извършват тези действия.

3. Мъжете се нуждаят от другарчета, пред които да псуват женския свят.

Времената се промениха. Преди мъжът беше плейбоят, той беше силният и непоклатимият който разбива женските сърца. Но сега стана ясно, че и мъжкото сърце е крехко и то се чупи. Но мъжете все още не си позволяват често да плачат или да се самосъжаляват пред дамите. Но пред техните аверчета това е ок. Всеки от тях има какво да разкаже от своя опит и да излее яда си към някоя жена, разбила сърцето му. И някак е съвсем нормално след десетата бира да попита почти през сълзи: „Защо, по дяволите, кучката ми изневери?". А останалите да кажат утешителните слова и да вдигнат нова наздравица, която да скрепи братския им мъжки съюз.

4. Мъжете имат нужда от малко мъжки хумор

Случвало ли ви се е любимият ви да ви каже, че излиза с момчетата да се позабавляват и посмеят заедно? Със сигурност. И тогава си казвате: Защо не се смее с мен? Аз не съм ли забавна? Не е в това проблемът. Както вече стана ясно, мъжът не е съвсем себе си в женска компания, дори и да твърди обратното. Освен това, ако иска да прояви чувство за хумор за нечия жена ...или не дай си Боже, за майка ѝ знае, че веднага ще бъде скастрен. Мъжките епитети и сравнения нямат нищо общо с женските. Ако не вярвате в това, излезте една вечер само с мъже (ако ви допуснат) и на другия ден със сигурност ще имате мускулна треска, ако не сте им извили врата преди това.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари