IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красиви голи гребци призовават за повече човечност

31 октомври 2013 11 30

Университетски отбор по гребане засне календар, който да събира средства за борбата срещу хомофобията

Снимка: Angus Malcolm

Снимка: Angus Malcolm

„Отне ни близо 4 дни, за да заснемем календара. Всички снимки са правени на мястото, където лагеруваме, на река Ейвън през юни. Тази година търсехме по-натуралното усещане, затова заложихме на неща, които правим ежедневно. Събличането не беше трудно. Всички сме добри приятели и след първите 5 минути, изживяването се превърна в най-страхотните 4 дни, които съм имал в университета“, сподели Лори Хълс (21) един от организаторите на цялата благотворителна инициатива и студент по политология.

„Много сме развълнувани за календара. Смятаме, че снимките са страхотни и нямаме търпение да видим колко пари ще съберат за благотворителната кауза“, добави още младежът.

Отборът се надява да повтори миналогодишния успех на календара, който се разпространяваше в 40 страни. Според него каузата е добра – да се бори с хомофобията и тормоза в училищата. Цената му е 9,99 британски лири.

Фотограф на кадрите е работещият в Лондон Ангъс Малкълм, който е снимал цели 5 календара на гребците. Вижте и кадри от тазгодишния в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Радост ( преди 10 години )