IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И флотът свали потници и гащи за благотворителност

6 ноември 2013 09 00

Новобранците от Девън показват секси плочки и татуировки в поредния мъжки британски календар

Снимка: Emily 'Emz' Nolan, Barcroft Media

Снимка: Emily 'Emz' Nolan, Barcroft Media

Изглежда 2014 година ще бъде пълна с голи мъже, така че, дами, оглеждайте се! След като отборът по гребане на университета „Уоруик“ остана по адамово облекло с благотворителна цел, примера им последваха младежи от кралския флот в Девън.

И този път каузата е добра – събиране на пари за семействата и членове на флота, които се нуждаят от допълнителни грижи.

Голите снимки са организирани в календар за 2014 г. и са заснети от Емили Нолън – бивш моряк. Мястото е командния тренировъчен център на военните в Лимпстоун, Девън.

Участниците в календара са новобранци, които с готовност показват плочките и стегнатите си тела. Преди това обаче, техните командири хубаво са ги поизпотили, карайки ги да се въргалят в калта и да реагират на опасни симулирани ситуации.

Кадрите от фотосесията са черно-бели, но това само ги прави по-горещи. Татуираните мускулести тела на младежите са апетитна гледка не само за британките, а и за дамите по целия свят.

Ако искате да се събуждате всеки месец с усмивка на лицето, може да се сдобиете с календара за 10 британски лири. Всъщност продуктът е част от цяла серия, предназначена за продажба. На сайта на командосите има специален онлайн магазин, в който се продават различни предмети с лога на флота, печалбите от които отиват за благотворителната кауза.

А в галерията ни може да видите малко от календара с красивите, стегнати мъжаги.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари