IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Струва ли си да смените женската компания с мъжка?

4 април 2014 11 10

Плюсовете и минусите да дружите с мъже

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Обикновено на момичетата, които движат основно с момчета не се гледа с добро око. Те или са обявявани за леки жени или за мъжкарани. Но замислете се, дали не ви е по-лесно да общувате с мъжете, особено когато нямате любовен интерес към тях?

Доста жени предпочитат мъжката компания и то не за да подхранва тяхното его, а по други, по-практични причини. Както всичко, и това си има добри и лоши страни. А ето и кои са те:

ЗА: Избягва се излишна драма

Мъжете не са чак такива клюкари и интриганти като жените. Да, има си и изключения, ала не чак толкова много. Господата са и по-дебелокожи и не се цупят за всичко, игнорирайки те демонстративно.

ПРОТИВ: „Ти лесбийка ли си?“

По-повърхностните младежи могат лесно да ви попитат това, съдейки по обкръжението ви и непринуденото ви поведение с всички тези мъжаги около вас. Защо? Защото те смятат, че една жена контактува с мъже, само ако има сексуален интерес към поне един от тях. За съжаление, обществото ни се развива технологично, но не и умствено.

ЗА: Можете да се обличате както си искате

Когато сте заобиколени от мъже, които не желаете да сваляте, не ви пука особено дали изглеждате като излязла от моден бутик. Размъкнатите дънки, тениската и шапката с козирка са доста удобни.

ПРОТИВ: Няма с кого да си разменяте дрехи

Ако не сте от хората, които се вълнуват от горната точка, то вие държите на гардероба си. В случай, че имате добри приятелки, лесно ще ви услужват с някоя модна дрешка и така няма да изпадате в паника, когато искате да сте различна, а нямате какво да облечете.

ЗА: По-малко критични погледи

Искате да ударите една водка в 2 през нощта или смятате да свалите пича на съседната маса и да го „употребите“ за една нощ. Яде ви се пица, но вместо 1 парче, обмисляте да хапнете цялата. И познайте какво – никой от мъжете няма да ви гледа критично, да ви дудне, че не е добре за фигурата ви или пък, че нямате морал. Звучи добре, нали?

ПРОТИВ: Мъжете не споделят

Емоционалната женска любопитна натура обича да чопли житейските проблеми, но това трудно става в мъжка компания. Така че ако обичате сърцераздирателните разговори, по-добре се обградете и с някоя приятелка.

ЗА: Спорт

Харесвате ли футбол, баскетбол или тенис? Ще имате до себе си достойни коментатори и запалянковци на всеки мач.

КОНТРА: Жестоката искреност

Мъжете не знаят що е то деликатност, така че не очаквайте да пудрят жестоката истина. Трябва да сте толерантни и към псувни и вулгарни словоизлияния, за да виреете в изцяло мъжка среда.

ЗА: Имате си батко

Мечтаете ли за баткото-закрилник, ще го намерите. Дори момчетата да ви приемат за една от тях, те винаги ще са по-защитнически настроени към вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
малко е подозрително... жена може да бъде приятелка с мъж; но в повечето случаи мъжа има нещо към нея
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар