IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тя не ви е истинска приятелка

25 юни 2014 13 20

Просто умело се преструва

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Приятелството е нещо, без което не можем да живеем. И както при връзките и то е доста крехко и трудно за постигане. Има различни видове приятели – за маса, за спорт, за работа и такива, които са ви наистина близки и безценни. Но колкото и да вярвате на един човек, бъдете подготвени, че в даден момент може да ви забие нож в гърба.

Приятелствата трябва да бъдат подлагани на изпитания и още при първите съмнения, че ваш другар е неискрен или не ви подкрепя, е хубаво да си направите една равносметка на отношенията ви и да помислите дали не е време да прекратите приятелството си.

Ето и знаците, че човекът до вас се преструва на ваш приятел:

Ревност

Ако дружката ви не се радва искрено за успехите ви или за страхотното ви гадже, то тя не ви е истинска приятелка.

Иска да е в центъра на вниманието

Излизате в компания, а не чувате нищо друго освен нейното „аз“. Тя винаги се бута в центъра на снимките, говори най-високо на масата, а когато някой ви заговаря, изненадващо се намесва и пресича разговора. Ако ваши приятели ви похвалят, тя е там, за да омаловажи нещата или да се себеизтъкне с нещо.

Голямо его

Ако вашата приятелка си играе игрички и не ви е истинска дружка, тя винаги ще се опитва да ви мачка и ще изтъква голямото си его. Тя е „най“, а вие сте след нея.

Няма я, когато ви трябва

Един от знаците, че сте истински приятели с някого е, че той може да разчита на вас. Ако вашата уж най-близка приятелка никога не е на линия да ви изслуша или помогне, то тя не ви е никаква приятелка.

Дребни лъжи

В приятелството, както и в любовта няма място за лъжи. Дори най-малките, дребни премълчавания са знак, че човекът до вас не е искрен и не може да ви бъде приятел.

Промяна на мнението

И двете не харесвате вашия съсед, но един ден забелязвате, че тя флиртува с него, Кога смени мнението си за него? Направи ли го веднъж, то със сигурност тя говори едно и прави друго в много други ситуации.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Опааа, вече ми изникна едно име хахахх
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар