IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-абсурдните селфита

2 юли 2014 10 51

Хем не показват нищо, хем крещят: „Имам нужда от внимание“

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Напоследък селфитата завладяха света. При тях няма задръжки, такт или цензура, а смелчаци са готови на всякакви изпълнения, за да се запечатат в уникален кадър. Ето и кои са най-абсурдните тенденции в света на селфитата:

1. Селфита на погребение

Да, не се шегуваме. Мнозина използват дори това мрачно събитие, за да се увековечат в селфи. Над него често слагат хаштаг, в който пише „Липсваш ми, бабо“ или нещо от сорта.

2. Селфи в тоалетната

Всички им се смеем, но те не спират, Този вид селфита са запазена марка на дамите, които не пропускат да се щракнат в заведенията и клубовете, които посещават, без дори да си правят труда да скрият необичайния интериор.

3. Селфи на татуировката с лика на някого

Самата идея да си нарисуваш лика на любимия, Господ или някоя звезда върху кожата е някак абсурдна, но има много хора, които се гордеят със своите татуси. По тази причина те искат да ги споделят със света в социалната мрежа.

4. Селфи в колата

И то докато човекът шофира! Не само е опасно, но и е доста смешно да се фукаш, че караш и какво караш. Само при пубертетите е разбираемо!

5. Селфи в градския транспорт

Група приятели се качват на автобуса и потеглят в някоя посока. Снимат се, но уви, не разбираме какво искат да ни покажат с това.

6. Селфи в болницата

Някой май отчаяно се нуждае от внимание?! Да си снимате абоката и болничните чаршафи не е секси. Искате съчувствие? Обадете се на приятел и му се оплачете!

7. Селфи „заспал/а съм“

Това е просто абсурдно. Знаем, че сте будни, все пак се снимате.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари