IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кога жените определено искат да ги лъжат

31 юли 2014 12 20

Понякога лъжата е за предпочитане пред истината

Кадър от филма "По приятелски"; Снимка: outnow.ch

Кадър от филма "По приятелски"; Снимка: outnow.ch

Хората казват, че оценяват бруталната честност и че предпочитат да знаят лошата истина, отколкото да биват залъгвани с измислици. Те задават въпроси с надеждата да получат напълно откровени отговори. Е, поне през по-голямата част от времето. Истината е, че понякога хората имат нужда да чуят това, което искат – без значение дали е истина или лъжа.

Що се отнася до представителките на нежния пол, ето кои са случаите, в които те копнеят да бъдат излъгани:

Въпрос първи: „Изглеждам ли дебела?“

Отправен към: Майка, гадже, най-добра приятелка

Отговор: „Не!"

Отговорът винаги, абсолютно винаги трябва да бъде „не“. Имате право да отговорите положително, ако наистина има някаква драстична промяна в теглото, която е видима за всички. В противен случай не бива да отчитате няколко килограма отгоре. След като една жена задава този въпрос, тя се чувства достатъчно несигурна, нали не искате да влошите положението?

Въпрос втори: „Тя по-хубава ли е от мен?“

Отправен към: Гаджето

Отговор: „Не, разбира се!“

Този отговор е наложителен, когато тя пита за бившата на гаджето си, за жена, която не харесва или дори за нейна приятелка. Разбира се, ако говори за Анджелина Джоли, например, едва ли би ви повярвала, колкото и да ѝ се иска. В 99% от случаите гаджето трябва да отговори така, че жената да се почувства като богиня.

Въпрос трети: „Грубо ли е, ако се откажа точно сега?“

Отправен към: Гадже, най-добра приятелка

Отговор: „Определено не, ще те разбера(т)“

Всъщност, ако една жена пита подобно нещо, най-вероятно наистина поведението ѝ ще бъде грубо. Ако например, тя се отметне от вечерята половин час по-рано, защото иска да гледа телевизия – да, това определено е грубо. Но тя ще го направи така или иначе, въпросът ѝ е с цел само да получи одобрението на някой друг.

Въпрос четвърти: „Изглеждам ли пияна?“

Отправен към: Приятелка

Отговор: „Какво? Не! Изобщо не изглежда, че си пила“

Очевидно тя се забавлява, така че какво лошо има в една безобидна лъжа? Разбира се, вие трябва да имате едно наум и да бъдете внимателни с нея. Ако започне да прекалява, тогава е време да я спрете. Дотогава се радвайте на хубавата вечер, която имате.

Въпрос пети: „Дали той е получил съобщението ми?“

Отправен към: Приятелка

Отговор: „Знаеш ли, веднъж не получих съобщение от гаджето ми, докато той беше в Испания. Всичко е възможно...“

Разбира се, вие сте сигурни, че той е получил нейното съобщение. Но липсата на отговор е достатъчно неприятен факт за вашата приятелка, за да влошавате положението допълнително. Опитайте се да я успокоите, защото тя самата има нужда от това. В дългосрочен план обаче е по-добре да говорите по темата с нея открито.

Въпрос шести: „Забавлява ли се с момчетата?“

Отправен към: Гаджето

Отговор: „Нищо особено, мила, много ми липсваше“

Дори да сте имали най-забавната вечер от няколко години насам, не е нужно приятелката ви да разбира за това. Ще започне да се сърди защо не се веселите така с нея, защо с приятелите ви се чувствате по-добре и т. н. След като сте се забавлявали и излъгали в името на мира, време е наистина да обърнете внимание на любимата си.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

M ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )
хахахха.... харесаха ми, да хахаха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар