IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вън от сватбения списък

23 август 2014 09 00

Не е нужно да каните тези хора!

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Когато сватбата наближи списъкът с гости става безкраен. Не, че харесвате и искате да видите всички, просто или се чувствате задължени по някаква линия, или търсите масовка, за да бъде още по-пищно събитието. Спрете! Сватбата е вашият голям ден и не трябва да правите компромис с никого и нищо. Поканете тези, на които държите и които няма да съсипят празника ви.

Ето и кои хора спокойно може да зачернете от своя списък:

- Бившият. Дори и да сте приятели, не е задължително да го каните.

- Приятелят/ката на майка ви, която постоянно харесва постовете ви във Фейсбук, но не сте я виждали досега;

- Хора, с които не сте си говорили с години. Дори и да сте били съученици, няма видима причина да споделяте сватбите си. Защо ви е да се връщате назад във времето в деня, който определя бъдещето ви? А и повечето “стари познати” се отзовават на подобни покани, за да клюкарят и сплетничат.

- Поредното ново гадже на най-добрата ви приятелка. Очевидно обичате своята дружка, но това не означава, че бързо трябва да приветствате в семейството мъжът, който може да си тръгне утре. Ако още не е заслужил статута си на нейно сериозно гадже, не сте длъжни да споделяте с него празника си.

- Съседите. Освен ако нямате по-близки отношения, не е нужно да присъстват. В крайна сметка вие сте съседи, не роднини. А и те със сигурност ще ви видят в булчинската ви рокля и ще ви изпратят с поглед до колата, когато бъдещият младоженец дойде да ви вземе от дома ви.

- Колегата, който тайно е влюбен във вас. Има шанс да направи някаква сцена и това ще помрачи празника ви. Да стои на далече!

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари