IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как мързелът се отразява на връзката ви

23 октомври 2014 09 45

От обвързан се превръщате в необвързан

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Мързелът не е добродетел, а според някои си е истински порок. Той пречи на развитието и ви поставя в състояние на апатия, което постепенно разрушава живота ви. Малцина обаче осъзнават, че той е и огромна пречка в любовта.

Проучване показва, че мързеливите мъже много по-рядко успяват да създадат сериозни дълготрайни връзки. Причината е, че те се успокояват видимо, когато статусът им се промени на „обвързан“ и спират да инициират и променят каквото и да било в новосъздадените отношения.

Връзката от своя страна е като едно дете. Тя постоянно се нуждае от грижи, от усилие и от промяна. Точно там този тип мъже се провалят. Човек трябва непрекъснато да работи, за да запази отношенията си с партньора, в противен случай те са обречени на провал.

Мъжете смятат, че те не трябва да се променят. И макар до известна степен да са прави, връзката се гради на компромиси, които налагат тези промени. За да покажете сериозността си към другия, вие неминуемо трябва да еволюирате в представите на половинката си.

Мързелът кара много господа да вярват, че те винаги са прави. Отказът от промяна е резултат от това, че те осъзнават, че трябва да се потрудят да угодят на „изискванията“ на жената до себе си и за тях това е излишно усилие. Крайният резултат е винаги един и същ – жената се ядосва и решава да прекрати връзката.

Изводът: Ако искате да имате наистина пълноценна и щастлива връзка, откажете се от мързела си и работете наравно с любимия човек, за да градите заедно бъдещето си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Blue ( преди 9 години )