IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо е по-добре да загубите гаджето си, отколкото най-добрата си приятелка

23 ноември 2014 09 45

С какво раздялата с приятел е по-лоша

Кадър от филма "Bride Wars"; Снимка: outnow.ch

Кадър от филма "Bride Wars"; Снимка: outnow.ch

Когато някой близък човек напусне вашия свят, това винаги е болезнено и разочароващо. Едва ли има някой, който поне веднъж не е страдал заради провалена любов. Замисляли ли сте се обаче кое е по-лошото – да скъсате с гаджето си или с най-добрата си приятелка?

Както се казва, потенциалните партньори са много, но не така стоят нещата при приятелите. Това обаче не е единствената причина, заради която е по-добре да загубите половинката си, отколкото своята най-добра приятелка. Прочетете останалите и се убедете сами:

1. С нея имате много повече общи познати и приятели.

Това прави много ситуации неудобни не само за вас, но и за всички останали. Ако не е станало нещо изключително сериозно, което да накара общите ви приятели да застанат на вашата страна, то те ще останат „неутрални“ и по някакъв начин това ще повлияе на отношенията ви. Най-малкото вие няма да може да им споделяте всичко, което си мислите по тази тема.

2. Бившата ви най-добра приятелка знае всичките ви мръсни тайни.

На нея сте казвали дори и тези неща, които никога не бихте споделили на своето гадже. Тя е наясно с всяка ваша лоша постъпка, с всичките ви несигурни мисли, вашите грехове и прегрешения. Дори да не се притеснявате, че тя може да ги използва срещу вас, най-малкото ще бъде неловко някой, с когото не говорите, да знае толкова много информация за вас.

3. Тя ще ви липсва повече, отколкото вашият бивш.

Обикновено приятелките са тези, които остават във времето и които са до вас, когато мъжете идват и си отиват. Ето защо шансът да сте прекарвали много повече време с най-добрата си приятелка, отколкото с последното си гадже, е голям. Нейната липса ще бъде толкова голяма, че ще чувствате, че сякаш в живота ви се е образувала голяма дупка.

4. По-бързо ще забравите гаджето си, отколкото вашата най-добра приятелка.

Него дори сте готови да блокирате и изтриете напълно от живота си, докато с нея нещата не стоят точно така. Вие все още ще имате нужда да знаете какво се случва с нея, дали е добре. И макар това поведение да се наблюдава и след много раздели с представители на мъжкия пол, като цяло с тях всичко приключва доста по-бързо.

5. Ще трябва да обясните на семейството си какво се е случило с приятелката ви.

Вашите родители може да не са били наясно за всички мъже, с които сте излизали, но със сигурност са знаели за вашата най-добра приятелка. Ето защо неудобните въпроси по темата от тяхна страна са 100% гарантирани.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари