IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво разкрива селфито за вас?

7 февруари 2015 15 10

Снимката издава повече, отколкото предполагате

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Живеем във времената на селфитата и в социалните мрежи всеки ден се изливат милиарди снимки на хора, които се показват пред света с различни мотиви. Малцина обаче вникват по-дълбоко в изображението и получават повече знания за човека на него.

Ето и какво разкриват експертите за авторите на селфитата само с един поглед:

Релфи (селфи с любимия човек)

Тези селфита целят да покажат любовния статус на човек и често се правят в първите фази от връзката, когато двама души са още силно влюбени един в друг.

Селфи с приятели

То е типично за купонджиите и по-социалните хора.

Бюти селфи (със/без грим и подбран тоалет)

Тези селфита са запазена марка на жените. Чрез тях дамите захранват суетата, егото си, понякога и ниското си самочувствие. Целта е да си изпросят одобрение и комплименти.

Белфи (селфи на дупе)

Белфитата крещят „Виж ми тялото!“. Подобно на бюти селфитата са зов за внимание и комплименти.

Селфи на почивка

Тези хора обичат лукса и комфорта и искат целият свят да го знае и да им завижда. Фотошоп селфи Типично за хора с ниско самочувствие, които държат да залъжат останалите, че изглеждат прекрасно.

Фитнес селфи

Фитнес маниаците и от двата пола се снимат често в залата, за да покажат на другите прогреса по тялото си и да провокират тяхното възхищение. Егоцентрични и амбициозни хора.

Селфи с изплезен език

Вечният пубертет, който не иска да порасне или просто поредният клонинг на Майли Сайръс.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари