IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво разкрива изборът ви за закуска за личността ви

4 март 2015 05 49

Топ 12

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Открай време слушаме, че закуската е най-важното хранене за деня. Съществуват обаче много различни комбинации от храни, избирани за закуска (полезни и не чак толкова), тъй като има и голямо разнообразие от възможности.

Всеки човек си има любимо сутрешно меню, което често се повтаря няколко пъти в седмицата.

Има някои аспекти на сутрешното хранене, които могат да служат като личностни характеристики.

Ето и 12 примера как изборът ви на закуска говори много за вас като личност:

1. Овесена каша

Хората, които ядат овесени ядки/трици за закуска обикновено са много дисциплинирани. Това са личности, които се събуждат 30 минути по-рано всяка сутрин, за да могат да си подготвят първото хранене за деня. Обикновено индивидите, които са склонни да ядат нещо безвкусно, само защото е полезно, са много суетни.  

2. Тост с авокадо

Това са хора, които следват тенденциите. Щом специалистите твърдят, че авокадото е толкова полезно, те следват модата. Освен това, сигурно често това са индивиди, които разполагат с пари и могат да си позволят да се снабдяват с по-скъпи хранителни продукти.

3. Подсладени зърнени култури/корнфлейкс

Това е бърза, сравнително евтина и лесна за приготвяне закуска – изсипваш корнфлейкса в купата с мляко (някои хора дори не топлят млякото) и си готов. Обикновено хората, които избират тази закуска, или са традиционалисти – така са свикнали от деца и така закусват като възрастни, или вечно бързат и нямат време (и въображение) за друго.

4. Гофрети / палачинки

Хората, които закусват изкусителни, пухкави палачинки със сладко или шоколад, определено обичат себе си и се чувстват добре в кожата си. Определено това са хора, които не спазват диети и не се водят по модата. Те имат ясно изявено мнение и си го отстояват. Освен това тези хора са ранобудни и нямат проблем да станат в 7 часа сутринта, за да премятат палачинки в тигана.

Снимка: xn--trnartt-6wad.nu

 5. Мъфин от МакДоналдс

Хората, които минават през заведение за бързо хранене, за да си вземат закуска заедно с кафето, сигурно са работохолици, които нямат време да си приготвят нещо за ядене у дома. Най-вероятно тези хора живеят сами.

6. Геврек/тестена закускаr

Това са хора, които нямат излишни пари за харчене и искат възможно най-евтината закуска. Със сигурност това не са егоцентрични хора, които постоянно мислят за линията си. Те не са и много стриктни към здравето си, за съжаление.  

7. Сандвич с яйце, бекон и сирене

Тази популярна английска закуска е типична за хората, които си падат чревоугодници, които не се интересуват от мнението на другите. Те изобщо не се вълнуват от факта, че може после дрехите им да миришат на пържено.  

8. Хранителна добавка, цигари и кафе

Тази закуска е типична за вманиачените на тема калории хора. Обикновено това са личности с проблемни хранителни навици – или нищо не ядат, или се тъпчат с храна.   

9. Кисело мляко

Фитнес маниаците обожават да хапват кисело мляко за закуска. Това обикновено са динамични личности.  

10. Варени яйца с препечен хляб

Тази закуска е златната среда между диетичната и обилната закуска. Вероятно хората, които я избират са балансирани по характер и ценят традициите.

11. Фреш

Хората, които пият само фрешове (плодови или зеленчукови сокове) за закуска са от вида здравословни маниаци. Те обикновено са вегетарианци или вегани, практикуват йога и медитация, вечно са на някакви пречистващи режими и нямат проблем с това все да са гладни.

12. Мюсли бар/банан

Тези хора разбират, че е важно да закусват, но нямат и една свободна минута да си направят закуска. Затова те се запасяват с банани или блокчета мюсли и ги хапват на крак докато пътуват за работа сутрин. Тези хора гледат леко посредствено на живота, но все пак успяват да отметнат всичко важно от графика си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Апостол Апостолов ( преди 9 години )
Българите най- много обичат тост с авокадо. Нъл тъй бйе, тиалото?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар