IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 жени споделиха личните си поуки от изневярата

11 март 2015 11 10

Прозренията им са вдъхновяващи

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Няма лесна формула за това как една жена да се справи с изневярата. Чувството е ужасно и желанието за отмъщение често е много силно. Струва ли си обаче? Дали гневът не ни прави по-мизерни и нещастни и можем ли да се отървем от него?

Както и да се чувствате, не забравяйте, че всяко лошо нещо, което ви се случва, носи своите поуки. Дори от изневярата може да научите нещо.

Ето и признанията на 10 жени, които са преживели изневярата от първа ръка, но гледат мъдро на случилото се и остават с високо вдигната глава.

Какво научиха:

„Най-важното нещо, което научих е, да не позволявам на никого да влияе върху начина, по който се възприемам. Инстинктивно веднага се питаме: Къде сбърках? Но трябва да осъзнаете, че няма нищо, което е можело да направите, за да промените действията му, без значение от разнообразните му извинения. Той просто се опитва да защити собствените си егоистични действия. Обичайте се достатъчно и не му позволявайте да ви замаже очите!“

„Научих, че не трябва да предавам недоверието си в следващите връзки. Човек трябва първо да се излекува и след това да се отдаде на друг“.

„Научих се как да зарежа мъж за 2 секунди!“.

„Най-доброто отмъщение е успехът и щастието, а не насилието!“.

„Научих се да обичам себе си повече. Животът не е страдание. Може да звучи като клише, но болката е благословия и винаги води до нещо градивно“.

„Ако някой ви изневери, е OK да продължите да го обичате. Чувствата ви няма да изчезнат на мига и това не ви прави глупачка. На сърцето му трябва малко време, за да настигне мозъка!“.

„Доверете се на шестото си чувство. Ако то ви казва, че нещо не е наред, обикновено е така“.

„Научих, че обичам себе си толкова, че да не се примирявам с мъж, който не иска да бъде с мен. Разбрах и че прекомерната ревност е знак, че неговата работа не е чиста“.

„Няма нищо лошо в това човек да полудее, след като сърцето му е разбито. Не е срамно да се напиете, да преспите с друг мъж и дори да нарежете общите ви снимки на парчета. Трябва някак да изкарате негативната енергия, направете го!“.

„Научих, че прошката за изневярата идва по-късно, но е много освобождаваща. Една жена не трябва да съжалява за направените жертви, а да благодари, че е получила шанса да обича, макар и едно прасе“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари