IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Характеристиките на жената Рак

21 май 2015 10 01

Какво е нейното отношение към различните аспекти на живота?

Жизел Бюндхен; Снимка: Vogue

Жизел Бюндхен; Снимка: Vogue

Жената Рак е едновременно спокойна и страстна. Тя може да съчетава в себе си много взаимноизключващи се емоции по едно и също време. Има силна воля и е устойчива, но понякога би могла да се скрие в „черупката си“, ако се почувства заплашена или провокирана.

Дамите с тази зодия са чувствителни и то не само към своите нужди, но и към тези на останалите. Ето защо Раците са едни от най-грижовните жени в целия зодиак. Критиката не се приема лесно от представителките на този зодиакален знак и често те я помнят дълго време. Имат развита интуиция и въображение.

Жената Рак и приятелството:

Тя обича да се изживява като майка на своите приятелки и умее да се грижи за тях. Именно жената Рак е тази, която ще се обади, за да провери дали неин близък човек се лекува правилно или пък дали се е прибрал след тежка нощ навън. Дамите с тази зодия създават комфорт на своите приятели и с държанието си показват, че винаги ще бъдат насреща при нужда. Крехките чувства на жената Рак могат да бъдат ранени, ако тя стане „жертва“ на нетактични, невнимателни и груби мнения.

Жената Рак и кариерата:

Само защото тя се държи по-скромно на работното си място, не означава, че не се интересува от развитие и успех. Със своята добре развита интуиция и добра преценка жената Рак е отличен бизнес кадър. Тя е тиха, но компетентна като служител. Дамите с тази зодия са проницателни и знаят как да се справят с хората, затова не биха имали проблем в професии, свързани предимно с работа с клиенти/хора.

Жената Рак и парите:

Тя има банкова сметка, както и заделени пари у дома. Характерното за дамата с тази зодия е, че умее да пази пари – най-вече, защото разбира тяхната стойност. За нея парите се равняват на сигурност. Жените Раци са предпазливи по отношение на всичко, което правят в живота си, като финансите също не правят изключение. Целта на всяко нейно парично планиране се основава на дългосрочна стабилност.

Жената Рак и семейството:

Най-важните неща в нейния живот са домът и семейството. Където и да се намира, жената Рак винаги ще направи мястото свой дом и то ще бъде изключително важно за нея. Тя ще пренесе всички неща, които я интересуват и образно казано ще облепи всяка стена със снимки на най-милите си хора. Тя невинаги обича промяната, ето защо предпочита да прекарва доста време вкъщи. За нея домът е равен на сигурност.

Жената Рак е като майка орлица на децата си и знае как да ги защитава. Обикновено те остават близки с нея през целия си живот и винаги, когато почувстват нужда от любов и грижи, се връщат у дома. Семейството и приятелите са еднакво важни за представителките на този зодиакален знак и те се отнасят еднакво добре с всички тях.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари