IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Характеристиките на жената Лъв

27 май 2015 09 01

Какво е нейното отношение към различните аспекти на живота?

Чарлийз Терон; Снимка: Esquire

Чарлийз Терон; Снимка: Esquire

Жената Лъв няма как да не бъде забелязана! На нея не ѝ липсва самочувствие, обожава вниманието и обикновено успява да го получи. Дамите с тази зодия са страстни натури, което включва не само положителни, но и отрицателни техни черти.

Например, жената Лъв може да бъде избухлива, а лошото ѝ настроение най-лесно бихте могли да лекувате с комплименти и хубави жестове. Най-общо казано, „лъвиците“ са интелигентни и силни личности. Много от тях имат изявена творческа натура.

Жената Лъв и приятелството:

Основните характеристики на жената Лъв са нейната жажда за живот и топъл дух. Ето защо никой не бива да бъде изненадан, че около дамите с тази зодия има много приятели. Най-често тези хора са привлечени от енергията и ентусиазма на Лъва.

Жената с този зодиакален знак е социална и има много контакти, приятели и познати. Дамите Лъв са щедри и са склонни да поглезят своите най-близки приятели с нещо луксозно. Когато бъдат предадени от някой близък човек обаче, най-често те прекратяват отношения с него.

Жената Лъв и кариерата:

Ентусиазмът и интересът, които демонстрира тя, може да си проличат във всеки проект и задача, с която се захване. Много пъти дори колеги питат жените Лъв за тяхното мнение или за съвет. По рождение дамите с тази зодия носят в себе си заложени лидерски качества и е напълно нормално представителките на тази зодия да се стремят към позиции с повече власт.

Жената Лъв и парите:

Тя е щедра и не обича да пести парите си. Привличат я по-екстравагантните неща, за които е готова да даде и голяма сума. За дамите с тази зодия парите са създадени, за да може човек да им се наслаждава. С други думи „лъвиците“ виждат парите като средство, което им позволява да живеят живота, който според тях самите заслужават.

Жената Лъв има воля да направи много пари без да почива дълго време, стига да е сигурна, че ще успее и че усилията ѝ ще се възнаградят добре финансово. Когато някоя представителка на тази зодия загуби пари, най-често си казва: „Винаги мога да изкарам повече пари“.

Жената Лъв и семейството:

Нейната енергична натура може да се види и по отношение на децата ѝ. Именно голямата енергия на дамите с тази зодия ще ги направи едни от най-активните майки. Без проблем те ще се справят с множеството активности, с които всеки родител се сблъсква. Жената Лъв умее да обгрижва своите деца и се старае да бъде техен приятел.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари