IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Характеристиките на жената Стрелец

23 юни 2015 10 01

Какво е нейното отношение към различните аспекти на живота?

Рита Ора; Снимка: L’Officiel

Рита Ора; Снимка: L’Officiel

Жената Стрелец почита истината и я предпочита във всички ситуации. Освен това тя е доста любопитна и любознателна. Обича да говори с хората на различни теми, като по този начин ги опознава по-добре.

Чарът на дамите с тази зодия няма как да бъде прикрит, а те от своя страна се радват на всяко нещо, което преживяват. Представителките на зодиакалния знак Стрелец са също така свободомислещи, откровени и независими.

Жената Стрелец и приятелството:

Интелектуалка и приключенски настроена, тя обича да бъде в компанията на своите приятелки. Жената Стрелец често влиза в ролята на съдия, има необичайни идеи за развлечения и понякога доста странни прищевки. Тези характеристики, заедно със знанията ѝ в сферите на културата, философията и пътуването, я правят изключително желан приятел.

Ако някога искате да разширите кръгозора си, допитайте се до вашата приятелка зодия Стрелец. Дамите с тази зодия могат да имат различни приятели от всички краища на света, а обикновено най-добре се разбират с представителите на зодиите Везни и Водолей.

Жената Стрелец и кариерата:

Ако харесва работата си, тя може много да ѝ се отдаде. Не е необичайно да видите жената Стрелец, която усмихнато поздравява всичките си колеги – и то не престорено, а искрено. Всички обичат да работят с нея, заради чувството ѝ за хумор. Друго характерно за представителките на този зодиакален знак е, че мислят по два пъти, преди да предприемат някой важен ход, що се отнася до кариерата им.

Лошото при жената Стрелец е, че тя изпитва трудност да работи, следейки всеки малък детайл. Без значение колко трудно е предизвикателството обаче, дамите с тази зодия няма да се откажат лесно до края. Те могат да бъдат много вдъхновяващи лидери. Представителките на този зодиакален знак имат богато въображение и могат да се справят с няколко задачи едновременно. Тяхното его обаче понякога им пречи.

Жената Стрелец и парите:

Тя обича да обмисля всичко, като това включва и темите, свързани с парите. Може да се каже, че дамите, родени под този зодиакален знак, са късметлии, ето защо при тях всичко се нарежда добре. Дамите Стрелец могат да харчат много, включително и са готови да даряват големи суми за благотворителност. Те знаят, че могат да изкарват достатъчно пари, ето защо не се притесняват и да ги харчат.

Жената Стрелец и семейството:

Тя е спокоен родител, който не ограничава децата си, освен ако няма такава необходимост, разбира се. Майките с тази зодия искат наследниците им сами да опознават света и да достигат до свои собствени заключения. Също така жената Стрелец желае да оформи бъдещето на децата си, обсипвайки ги с много любов и привързаност.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

desi ( преди 8 години )
Всичко се препокрива с истинста
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
platttonnn ( преди 8 години )
Любопитен съм да разбера,ако родителите на въпросния стрелец са дева и близнаци,дали може да разчита на горната характеристика?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар