IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Характеристиките на жената Козирог

1 юли 2015 12 05

Какво е нейното отношение към различните аспекти на живота

Сиена Милър; Снимка: Esquire

Сиена Милър; Снимка: Esquire

Жената Козирог може да бъде властна, много упорита е и обича да преследва целите си докрай. Характерни за нея са още независимостта и лидерските умения, заради които често бива обект на завист от страна на другите.

Дамите с този зодиакален знак са силни личности. Хубавото е, че винаги намират начин да се измъкнат от всяка лоша ситуация и да продължат напред, независимо от случилото се.

Почти е невъзможно жената Козирог да се влюби от пръв поглед. Всъщност тя не обича да губи времето си с безсмислени флиртове. Тя е проницателна и наблюдателна, и по отношение на любовта при нея емоциите надделяват много по-рядко, отколкото разумът.

Жената Козирог и приятелството:

Тя има прагматичен подход, що се отнася до приятелствата и сприятеляването с нея не е толкова лесно. Ако обаче вие покажете, че сте достатъчно подходящи като личност да бъдете неин приятел, тя ще ви приеме в обкръжението си. Дори очаквайте дамите с тази зодия да се държат майчински към вас. Те обичат да дават съвети и насоки.

Жената Козирог е готова да защитава своя приятел със зъби и нокти, стига да го чувства много близък. Обикновено най-добре тя се разбира с дами Скорпион и Риби. Представителките на Козирог са изключително лоялни към своите приятели и към семейството си.

Жената Козирог и кариерата:

Макар че има много жени Козирог, които са известни артисти, родените с тази зодия дами се справят еднакво добре и „зад кулисите“. Жената Козирог е подходяща също така за организационна работа, която да разгърне множеството ѝ умения.

Стреми се да се изкачва нагоре по професионалната стълбица и когато успее да стъпи на висока позиция, тя ще се превърне в един много добър шеф. Въпреки това дамите Козирог не обичат да правят импулсивни и преждевременни ходове, с които да стигнат по-бързо до върха. Те разчитат на сигурността, която е много важна за тях.

Жената Козирог и парите:

Тя има сметка със спестявания, а като дете почти задължително е разполагала и с касичка. Дамите Козирог не обичат да прахосват парите си, тъй като спестяват от доходите си за „черни дни“. Те са едни от малкото представителки на зодиакалния знак, които са по-осъзнати и отрано мислят за своето бъдеще след години.

Най-общо казано за жената Козирог парите са равни на сигурност. С колкото повече средства разполага тя, толкова по-щедра е към другите. Тя е готова да работи много, за да си позволи нещата, които иска. За дамите Козирог не може да се каже, че са алчни или пък прекомерно материалистични. Те осъзнават, че отнема много труд, дисциплина и търпение, за да се доберат до успеха по отношение на финансите си. За тях е характерно още, че не обичат да поемат рискове.

Жената Козирог и семейството:

Тя приема родителството като изключително отговорно задължение, ето защо е готова да прави жертви, само за да бъдат децата ѝ добре. И макар че понякога представителките на тази зодия могат да изглеждат твърде строги, те винаги ще покажат своята „по-мека“ страна, когато смятат, че са наранили някого от семейството си. Като цяло, може да се обобщи, че жената Козирог е всеотдайна майка.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари