IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо е по-добре да имате най-добър приятел мъж, отколкото гадже

12 юли 2015 12 29

Разберете кои са предимствата на приятелството

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Никой не оспорва факта, че да имаш половинка е нещо страхотно и че в крайна сметка всеки човек се нуждае от партньор, с когото да споделя живота си.

Но понякога се случва една жена да остане без гадже за известно време. Тогава поне е хубаво да има до себе си най-добър приятел мъж, защото много пъти тези приятелски отношения превъзхождат любовните.

Ето и кои са доказателствата или казано по друг начин – разберете защо е по-добре да имате най-добър приятел, отколкото любим:

1. Той е до вас

Завинаги. За най-добрия си приятел мъж знаете, че ще бъде до вас, независимо от премеждията, които срещате пред себе си. Той няма да ви изостави, нито има вероятност да разбие сърцето ви.

2. Той е напълно откровен за това по какъв начин ви стои роклята

Обикновено гаджетата (които знаят какво трябва да говорят на любимите си жени) спестяват на половинките си, ако дадена дреха не им стои по най-добрия начин. Все пак те не искат да наранят чувствата им или чисто и просто не им се влиза в дълъг спор, по време на който трябва да обясняват защо мислят по този начин и т. н. Ето защо те просто предпочитат да казват: „Супер си“. Най-добрият приятел обаче никога няма да ви излъже, дори да знае, че може да ви засегне. Хубавото е, че вие никога не се засягате.

3. Той може да ви вижда във всякакъв вид

Макар че една жена не трябва винаги да се появява пред половинката си с перфектна визия и да се прави, че сутрин се събужда с балсам за устни и прилежно подредена коса, тя не може да си позволява и да изглежда ужасно пред гаджето си. Хубавото е, че подобен казус не съществува, когато става въпрос за най-добрия приятел. При него всичко във външния вид е позволено.

4. Той наистина харесва вашата личност

Отношенията с най-добрия ви приятел нямат нищо общо с вашата външност. Той просто ви харесва, заради това, което сте като личност. И обича вашия характер, дори и лошите черти.

5. Не е нужно да обмисляте прекалено много нещата

Можете да пишете и да звъните по 10 пъти на най-добрия си приятел, без да се притеснявате, че в неговите очи ще излезете като досадница или ревнивка. Той знае, че не сте такава или дори да сте леко досадни, все пак ви обича въпреки тази ваша черта.

6. Може да го заведете на вечеря у дома, без това да се превръща в нещо голямо

Най-добрият приятел е перфектният мъж, когото можете да заведете вкъщи и да запознаете с родителите си, преди разбира се, да сте срещнали Точния мъж. По този начин ще си спестите очакванията им едва ли не да се омъжите за първото гадже, с което ги запознаете. С най-добрия приятел всичко е ясно и просто.

7. Той наистина ви слуша

Без значение колко може да ви обича любимият ви, факт е, че понякога мъжете могат само да имитират, че ви слушат, а в същото време да си мислят за някакви техни неща. При най-добрия приятел това не е така. Той наистина се интересува от нещата, които му разказвате – дори вече да ги е чувал няколко пъти.

8. Той не е източник на драма

Половинката мъж е сигурен източник на драма: „Защо ми се сърди?“, „Защо предпочита приятелите си пред мен?“, „Мисля, че ми изневерява!“, „Държа се много лошо и сега сме скарани“ и т. н. В отношенията ви с най-добрия ви приятел не се срещат подобни проблеми, следователно животът ви е освободен от излишна драма.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари