IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Характеристики на хората, родени през август

1 август 2015 06 48

Какви са личностните черти на родените през осмия месец от годината?

Чарлийз Терон e родена на 7 август; Снимка: Getty Images

Чарлийз Терон e родена на 7 август; Снимка: Getty Images

Хората, родени през месец август имат някои уникални качества, които ги различават от родените през останалите 11 месеца от годината.

Разбира се, те имат много от характеристиките на двата зодиакални знака през този месец – Лъв и Дева, но все пак можем да дефинираме някои техни черти, които нямат чак толкова общо с астрологията, но ги обединяват.

Най-общото за тях е, че са горделиви и че имат лидерски качества. Освен това те обикновено са привлекателни и обичат похвалите.

А ето и какви други качества е вероятно да откриете в познатите си, които са родени през осмия месец на годината:

1. Хората, родени през този месец са надарени с магнетизъм и амбиция. Обикновено те са чаровни, енергични и общителни. Освен това са бойци по природа и имат силна воля.

2. Тези хора са смели и склонни да поемат рискове. Като цяло те имат богато въображение, бърз ум, наблюдателни са и имат лидерски заложби.

3. Тези хора имат голям самоконтрол, уверени са в себе си и в своите възможности, но понякога се държат много егоистично.

4. Те могат да бъдат твърде шумни, когато сте в компания. Това, разбира се е, с цел да привлекат вниманието към себе си, тъй като са суетни и имат голямо его.

5. Хората, които са се появили на бял свят през осмия месец на годината, са много отмъстителни и злопаметни. Освен това, лесно се разгневяват, ако някой ги провокира.

6. Тези хора са грижовни, щедри и лоялни към партньорите си, но в същото време остават леко загадъчни.

7. Те обичат да бъдат обичани, но мразят да се чувстват твърде обвързани. Те копнеят за свобода и могат да бъдат доста непокорни, ако някой им сложи ограничения.

8. Хората, родени през август, са доста ревниви натури.

9. Те са талантливи в изкуството и музиката. Освен това се реализират лесно като юристи.

10. Те са устойчиви срещу заболявания. Като цяло могат да се похвалят с добро здраве.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )
Като изключим, че егото им може направо да засенчи слънцето и основно се разбират с подобни на смаите тях или с останалите два огнени знака - овен и стрелец ( специално за лъвовете ) и трудно или почти не се разбират с всичко останало то да, останалото е вярно. Иначе до колкото знам Девата с Лъва не се разбират много, много. *** не знам дали е истина.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар