IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Характеристики на хората, родени през септември

1 септември 2015 14 21

10 основни черти на родените през деветия месец от годината

Гуинет Полтроу е родена на 27 септември; Снимка: gettyimages.com

Гуинет Полтроу е родена на 27 септември; Снимка: gettyimages.com

Хората, родени през деветия месец имат някои уникални качества, които ги различават от родените през останалите 11 месеца от годината.

Разбира се, те имат много от характеристиките на двата зодиакални знака през този месец – Дева и Везни, но все пак можем да изтъкнем някои техни черти, които нямат чак толкова общо с астрологията, но ги обединяват.

Най-общото за тях е, че са интелектуалци, че са много критични и придирчиви и че са работохолици. Те имат склонност да комбинират логиката с интуицията си и така да се справят с живота като цяло.

Често тези личности са класифицирани като „перфекционисти“, а някои от тях се превръщат в хипохондрици.

А ето и какви други качества е вероятно да откриете в познатите си, които са родени през септември:

1. Те са надеждни, лоялни и коректни към партньорите си в професионалния, а и в личния живот.

2. Тези хора са много внимателни, обичат да организират и систематизират всичко в живота си. Те винаги обръщат внимание на детайлите.

3. Родените през септември обичат да посочват грешките на хората около себе си. Те не се страхуват да критикуват останалите и така понякога си печелят врагове.

4. Тези хора говорят тихо и спокойно, но го правят наистина добре. Те са умели оратори и комуникатори и често се реализират в научните, медийните и юридическите среди. Като цяло са скрити лидери.

5. Родените през септември хора са възпитани, мили и симпатични. Те са загрижени за околните и често са в помощ на близките си. В същото време си падат клюкари – обичат да знаят всичко за всеки.

6. Тези хора имат добра памет, умни са и по принцип са начетени и образовани. Те имат нужда от информация и сами я търсят.

7. Тези личности обичат да контролират живота на околните, което ги прави малко трудни за издържане.

8. Хората, родени през деветия месец от годината, са динамични и спортни натури. Освен това те обичат да пътуват и да изследват нови територии в свободното си време – имат приключенска натура.

9. Те са малко прикрити по отношение на емоциите си – предпочитат да не показват чувствата си твърде явно.

10. Най-лошата характеристика на тези хора е, че са склонни към развиване на зависимост, за това силно се препоръчва да стоят далеч от алкохол и наркотици.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

lвеси ( преди 8 години )
Дадева ( преди 8 години )
Като чета статията , сякаш е писана за мъжа ми , а той не е роден през този месец.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар