IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо на някои жени им харесва да са кучки?

28 ноември 2015 15 15

И никога не се извиняват за това

Снимка: Istock

Снимка: Istock

В днешния свят много понятия са размити и хората често наричат „кучки“ жените, които избират да бъдат честни и откровени, вместо да говорят и правят неща, само за да се харесат на другите.

Казано с други думи – „новите кучки“ са тези дами, които избират да изразят своето становище, без значение дали това ще бъде одобрено или не от останалите.

Погледнато от този ъгъл същите тези жени нямат нищо против да ги наричат „кучки“, вместо да се държат по начин, който е неприсъщ за тях и за който не желаят да се извиняват.

Ако вие самите често сте обвинявани от другите заради поведението си, което не е присъщо за една „улегнала, спокойна и подбираща думите си дама“, вероятно нямате намерение да се променяте. А ето и няколко причини защо наистина не трябва да го правите:

Вашите намерения са добри, дори никой да не ги вижда по този начин

Колкото и да се стараете да бъдете по-дипломатични, в крайна сметка накрая винаги си казвате нещата, които наистина мислите. Просто не можете да се сдържите, а и не трябва – вашите намерения са добри и само това е от значение.

Честността за вас е висша ценност

Много честни и добри жени са наричани „кучки“, само защото някой не харесва това, че те предпочитат да казват истината в очите. Вие мразите лъжата, но много хора не мислят като вас – ето защо бъдете готови за конфликти и употребяването на „епитети“ по ваш адрес.

Не говорите неща, за да се харесате на някого

Ако се случи по този начин – значи просто някой е на същото мнение като вашето и това е чиста случайност. Набедяваните за „кучки“ жени държат да споделят възгледите си, без значение дали хората около тях ще ги подкрепят или пък ще ги отхвърлят, заради тяхното мнение.

Вие не обиждате, а умеете да бъдете саркастични

Много хора се обиждат от сарказма, както и много хора са твърде глупави, за да го открият в дадено изказване изобщо. Това, че някои не разбират вашия сарказъм, не означава, че проблемът е във вас. Просто хората са различни и изглежда вие трябва да потърсите други „събратя“, с които „говорите на един език“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Случайно попаднал на ( преди 8 години )
До 888kama: Всички МОМЧЕТА мечтаят да са кучкоебци, също както и всички МОМИЧЕТА мечтаят да са лошите недосегаеми *** (или поне повечето). Един здравомислещ мъж винаги би предпочел жената до него да е дама и всяка здравомислеща жена би предпочела живота с такъв мъж пред живота с кучкоебец. Според статията кучките са честните и откровени жени, но една жена може да притежава тези качества и да е далеч от ***, стига да умее да поднася истината с необходимата тактичност и правилна преценка на обстоятелствата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
888kama ( преди 8 години )
da ima takiva jeni.a vsichki maje mechtajt da sa kuchkoebci.ako moje nonstop.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар