IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 май

6 май 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Няма значение с какво ще се занимавате днес. Дали ще решите да се забавлявате или ще отделите време за сериозни задачи. Ще се справите с абсолютно всичко, а възможността да сте с близките ще ви се отрази прекрасно.

Телец

Ще ви стане ясно защо някои ваши дейности от близкото минало са били неуспешни. Ще получите нова информация и ще проследите логиката на събитията. В крайна сметка ще установите, че положението не е чак толкова лошо и имате време да оправите нещата.

Близнаци

Енергийното ви ниво е нестабилно. Не се насилвайте да направите повече, отколкото сте в състояние. Имате нужда от уединение или най-лесно казано, просто от почивка.

Рак

Намалете темпото. Трябва ви известно време, за да възстановите силите си след един толкова напрегнат период. Днешните контакти ще са много полезни. Споделеният опит ще ви е от полза.

Лъв

Целите, които сте си поставили трябва да са ясни и разбираеми. Ще намерите подкрепа и съдействие, ако твърдо отстоявате позициите си и не показвате нито капка колебание в самите себе си.

Дева

Ще попаднете в интересна компания, където има непознати. Преценявайте обстановката самокритично, не се изказвайте неподготвени. Важно е какво впечатление ще направите и как ще ви запомнят.

Везни

Много лесно ще се справите с всякакви практически задачи. Подходящо е днес да прегледате финансите си – приходи, разходи, очаквани печалби. Резултатът от този анализ ще ви подскаже и някои важни факти, свързани с близките ви.

Скорпион

Мислете за дейностите си в перспектива. При това не само за работата, а и за почивката. Ще запомните този ден с някои интересни срещи или нови запознанства.

Стрелец

Ще се наложи да се справите с някои занимания, които са ви неприятни или най-малкото ви отегчават. Ще се наложи също така да поемете грижа за някого. Това може да промени първоначалните ви планове, но няма как да го избегнете.

Козирог

Ако сте планирали някакво пътуване, то тръгвайте без никакви опасения. Едва ли ще се натъкнете на затруднения, с изключение на обичайния трафик. Ако пък сте решили да се справите с рутинните задачи, то най-вероятно нещата няма да ви се получат според очакванията.

Водолей

Настроението ви не е много празнично. Имате нужда по-скоро от това да останете сами със собствените си мисли. Направете го, не робувайте на предразсъдъци. Осигурете си обстановка, която ще ви накара да се чувствате добре.

Риби

Настроението ви е оптимистично и имате желание да общувате с колкото е възможно повече приятели. Ще имате и възможност да го направите. Много е вероятно да ви поканят на някакво семейно тържество, където ще се почувствате добре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари