IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

12 вдъхновяващи фрази за красотата

7 юли 2016 11 00

Визията не е толкова важна, колкото това, което излъчвате

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Без значение колко пъти сте чували от майка си или от приятелките си колко сте красива, продължавате да не вярвате в това твърдение. Фактът, че вечно сте недоволна от външния си вид и не можете да откъснете очи от хубавиците по списанията и интернет пространството, се отразява на самочувствието и самоувереността ви, което пък ви пречи в живота.

Да, звучи клиширано, но красотата не е просто начинът, по който изглеждате! Тя се крие в начина, по който се чувствате, в това, което излъчвате. Колкото по-уверена, усмихната и в хармония със себе си сте, толкова по-привлекателна ще бъдете за другите.

Ето и някои популярни фрази, които ще ви помогнат да изградите и укрепите самочувствието си и ще ви накарат да погледнете на себе си и на красотата по съвсем различен начин:

1.„Никой не може да те унижи, без твое позволение.“ – Елинор Рузвелт.

2. „Най-красивото нещо, което може да носиш, е твоята увереност.“ – Блейк Лайвли

3. „Понякога хората са красиви не заради начина, по който изглеждат и заради това, което казват. Просто заради това, което са.“ – Марк Зусак.

4. „Най-красивите хора са тези, които познават поражението, страданието, загубата и са намерили силата да ги преодолеят. Тези хора са чувствителни, разбиращи и ценящи живота и подхождат към него със състрадание, нежност и грижа.“ – Елизабет Къблър- Рос.

5. „Красотата е начинът, по който се чувстваш и който се отразява в очите ти. Тя не е нещо физическо.“ – София Лорен

6. „Най-хубавите момичета са щастливите.“ – Одри Хепбърн

7. „Красотата за мен е да се чувстваш добре в собствената си кожа.“ – Гуинет Полтроу

8. „Красотата е проста реалност, видяна през очите на любовта.“ – Евелин Ъндърхил

9. „Към всички тези момичета, които не се мислят за красиви, защото не носят размер 0. Вие сте красивите, обществото е грозно.“ – Мерилин Монро

10. „Ключът към красотата е винаги да гледаш към някого, който наистина те обича.“ – Джулия Робъртс

11. „Не позволявай на нито една жива душа да ти казва, че не можеш да бъдеш точно този, който искаш да бъдеш“. – Лейди Гага

12. „Красотата е когато можеш да оцениш себе си. Най-красива си, когато се обичаш.“ – Зоуи Кравиц

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари