IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ съвети за вашия онлайн профил за срещи

19 юли 2016 11 00

Как да спечелите мъжкото внимание от раз

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Много хора търсят партньор и познанства в сайтове и мобилни приложения за срещи. Да създадеш атрактивен профил в мрежата обаче е изкуство. Не е достатъчно да качите просто някакво селфи и да чакате лавина от съобщения от потенциални кандидати.

Снимките са първото, което хваща окото на противоположния пол и по тях господата изобщо ще преценят дали да ви заприказват онлайн. Ето и няколко топ съвета от експерта по онлайн срещи Джо Барнет, които ще ви помогнат да се представите в най-добра светлина с вашите селфита:

1. Носете цветни дрехи и аксесоари

Цветовете създават настроение и влияят на подсъзнателно ниво. Червеното е най-агресивният и сексуален цвят, така че задължително пуснете едно селфи, на което носите нещо секси и червено.

2. Подходящите дрехи в снимките са важни

За да грабнете нечие мъжко внимание, трябва да подчертаете достойнствата си. Залагайте на дрехи, които очертават формите ви и ви карат да се чувствате и излъчвате сексапил.

3. Бъдете естествени

Нацупените устнички и подчертани до крайност скули вече са демоде. Освен това ви създават имидж на глуповата кифла. Усмихнете се, гледайте замечтано и небрежно. Тези снимки са далеч по-привлекателни и ще ви спечелят ухажори.

4. Включете различни снимки в профила си

Ако снимате само лицето си, другите ще си помислят, че имате лошо тяло, което криете. Снимките само в банята или спалнята пък са клише и също ви създават грешен имидж. Сложете снимки от различни места, в които вършите различни неща. Бъдете интересна и активна личност, а не скучна млада дама, която само се снима в тоалетните и баните.

5. Не залагайте на групови селфита

Ако повечето ви снимки са с приятели, човек трудно ще може да се фокусира върху вас и да ви отличи на кадрите. Вие трябва да изпъквате навсякъде.

6. Без снимки с коктейли

Вечната купонджийка, която не си мери чашките може и да е добра компания за парти, но не и за връзка. Така че не прекалявайте с парти селфитата.

7. Не на слънчевите очила

Те крият половината лице и също карат другите да мислят, че имате някакви „дефекти“, които не искате да показвате.

8. Увереност – да, арогантност – не

Увереността е секси, арогантността отблъсква. Ако само се щракате в скъпи коли, снимате си марковите дрешки или описвате снимките си с някакви високомерни фрази, никой няма да иска да ви заговори.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари