IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

130 жени се разголиха срещу Доналд Тръмп

20 юли 2016 15 30

Те го посрещнаха в Кливланд, Охайо

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Той е известен, освен с факта, че се бори да стане новия президент на САЩ, но и с влечението си към жените. Затова пък в знак на протест срещу неговата кандидатура се събраха 130 голи жени в град Кливланд, Охайо.

Проектът срещу Доналд Тръмп е на Спенсър Тюник, съобщава Daily Mail. Участничките позирали с кръгли огледала, които държали над главите си. Акцията се случила на територията на частна собственост (публичната голота в Кливланд е забранена).

Жените са се обърнали символично към намиращата се недалеч спортна зала на Кливланд, където се провежда конгресът на партията, който ще приключи на 21 юли.

Тюник стана известен с фотографиите си на десетки, стотици и хиляди голи хора. По думите му в Кливланд се е получила най-политическата му фотосесия за цялата негова кариера.„Имам две дъщери и жена. Не мога да повярвам в езика на насилието, който демонстрира Републиканската партия по отношение на жените и малцинствата“, обяснил протеста си американецът.

Най-голямата фотосесия на Тюник се състоя през 2007 г. В Мексико, когато са му позирали 18 хиляди души.

Той е правил големи проекти в Барселона (7 хиляди души), Кливланд (2,7 хиляди души), Амстердам (2 хиляди души) и други места. Изборите за президент на САЩ ще се състоят на 8 ноември 2016 г.

Вижте голия протест в Кливланд в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Ихо ( преди 7 години )