IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 септември

24 септември 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Действайте разумно. Вероятно ще се наложи да направите някои компромиси и да отстъпите от първоначалните си цели. Постарайте се да запазите добрия тон в разговорите с близките си.

Телец

При едно равномерно разпределение на задачите ще се справите, независимо от количеството и сложността им. По-добре е да отложите важните срещи и важните решения. Случка от миналото ще се окаже пророческа.

Близнаци

Актуалната ви работа може да изглежда безперспективна, но не е така. Съвсем скоро ще установите, че усилията ви не са били напразни. Ще ви посетят непредвидени гости и времето за почивка няма да ви е достатъчно.

Рак

Не реагирайте на всяко предложение с отрицание. Опитайте се да преодолеете негативния си инстинкт. Днес ще ви предложат нещо интересно, върху което си струва да се замислите.

Лъв

Хрумват ви нови решения, но за да ги осъществите ще ви трябват и нови хора. Може да се наложи да въвлечете в работата си хора, с които от доста време не поддържате връзки. Заслужава си да рискувате.

Дева

Действайте по обичайния си начин. Не е желателно точно днес да променяте методите си на работа. Членовете на семейството може да ви поставят в доста неудобната ситуация да избирате между своите и техните желания.

Везни

Обстановката около вас може да се окаже доста конфликтна и изпълнена с напрежение. Постарайте се да запазите неутралитет и да не заемате ничия позиция. Желателно е даже да се дистанцирате изобщо.

Скорпион

Ако се налага да работите, то действайте с равномерно темпо. Ако сте в почивка, то отдайте се изцяло на идеята да възстановите енергетиката и душевното си равновесие.

Стрелец

Ако работата ви е отегчителна и монотонна, то сменяйте заниманията през равни интервали от време. Потърсете асистенция и се постарайте да не оставате дълго време сами. Ще ви е по-лесно, ако имате подходяща компания.

Козирог

Не приемайте на доверие нищо. Колкото и примамливо да ви изглежда дадено предложение, за предпочитане е да отложите отговора и да съберете информация по въпроса самостоятелно от независими източници.

Водолей

Създайте си щадящ график независимо от количеството на работата си. Не е желателно да се преуморявате, защото ще ви е трудно да се съсредоточите и ще допуснете грешка, която може да предизвика финансови загуби.

Риби

Следвайте плановете си. Вероятно ще се наложи да действате по-активно и с повече фантазия, но при всички случаи сте в състояние да реализирате набелязаните цели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 7 години )
interesno za bliznacite .....haide ovena mi e iasen , znaia si ne6tata , ama bliznaka
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар